NAGRADNA IGRA

VIP MAME

Vsaka mama je posebna in VIP.

Da materinski dan podaljšamo še v naslednji teden ter da vas skupaj z Mercatorjem in M SOSESKO tudi nagradimo, je tukaj zabavna igra VIP MAME.

Kaj se bo dogajalo? Pogovarjali se bomo z mamami znanih Slovenk in Slovencev. Zaupale nam bodo različne zanimivosti o svojih otrocih. Te zanima, kaj so zvezdniki zabavnega počeli oziroma kaj počnejo še danes? :)

In ti si lahko priigraš lepo nagrado – šoping v Mercatorju!

Prijavi se v spodnji prijavnici. Ko te pokličemo, ti predvajamo izjavo VIP mame o svojem otroku in tvoja naloga je, da ugotoviš, čigava mama je VIP mama.

Izi in zabavno!

Ne oklevaj, prijavi se spodaj in mogoče bo prav tvoja lepa nagrada!

In še to - boš mogoče kmalu prvič mama? Oziroma poznaš koga, ki bo? V M SOSESKI pripravljajo nekaj prav posebnega. Klikni TUKAJ in preveri.


Še več zanimivih vsebin pa najdeš na spletni platformi za video vsebine - www.msoseska.tv.

M SOSESKA, VAŠE NOVO NAJLJUBŠE MESTO VSEBIN

Sprehodite se po Ulici kulinaričnih mojstrovin, kjer vas čakajo recepti za vse okuse in priložnosti. Kuhajte kot Michelin chef ali po vegansko ter si pripravite hiter Tiktak obrok. Zapeljite se na Ulico aktivnega življenja in se vrnite v formo ter postanite fit brez izgovorov. Imamo tudi UIico pogovorov, kjer vas bodo razvedrile dobre zgodbe intervjujev Vesne Milek z zanimivimi osebnostmi. Na Ulici zabave in iger izveste vse o popularni spletni kulturi in spoznate svet videoiger iz prejšnjega tisočletja, za vas pa imamo tudi vsakdanje modrosti v Ulici življenjskih nasvetov.

Nagradna igra je že potekla.