NAGRADNA IGRA

Zaslužite si več

Kdaj razmišljaš o prihodnosti? Veš, kdaj je pravi čas, da si začneš ustvarjati finančno rezervo? Danes. To dobro vedo pri Triglav Skladih in to vemo tudi na Hitradiu Center.

In zato ti bomo skupaj pomagali, da si ustvariš res dobro finančno rezervo. Zate imamo namreč na voljo kar 1000 EUR … da lahko začneš za prihodnost varčevati že danes.

Kako do super nagrade? Prijavi se spodaj in drži pesti, da pokličemo prav tebe. Ko te pokličemo, bomo skupaj odigrali kviz »Zaslužite si več«, v katerem bomo odgovarjali na zanimiva in zabavna vprašanja. Ne skrbi, ne bodo pretežka.

Vsak pravilni odgovor bo prispeval nekaj denarja v skupni sklad, ki sprejme kar do 1000 EUR. Na koncu nagradne igre bomo izmed vseh, ki boste z odgovarjanjem na vprašanja prispevali v sklad, izžrebali nekoga, ki bo prejel ustvarjeno finančno rezervo, ki jo bomo izžrebancu naložili v izbran podsklad Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi v upravljanju družbe Triglav Skladi d.o.o.

Večkrat kot boste sodelujoči pravilno odgovarjali, višja bo glavna nagrada.

Ekstra pa te nagradimo, če boš pravilno odgovoril na vsa zastavljena vprašanja že tekom nagradne igre. Ker bo tvoj doprinos v skupni sklad tako res velik, imamo zate tudi super bluetooth slušalke Triglav Skladi.

Ne odlašaj, prijavi se spodaj in začni skupaj z nami že danes ustvarjati finančno rezervo.


Ustvarjanje finančne rezerve je kot tek na dolge proge, pri čemer je start zelo pomemben. Če imaš že na začetku prednost, je veliko lažje. S Triglav Skladi ste v prednosti, zato začnite že danes in si do 15. 4. 2021 zagotovite 50% nižje vstopne stroške (pogoji akcije na triglavskladi.si).Finančno rezervo za brezskrben jutri si ustvarite z naložbo v nove sklade Triglav Preudarni, Triglav ZeleniTriglav Aktivni in Triglav Tehnologija, ki odražajo vaše potrebe, vrednote in naložbene želje: preudarnost, aktivnost, skrb za okolje in tehnološki napredek.

IZBERITE PRAVI NALOŽBENI SKLAD ZA VAS

POMEMBNO:

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve v spodnji prijavnici in za namene, ki so opredeljeni spodaj v prijavnici ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene in/ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Poobleščano osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Opozorilo vlagateljem v zvezi z vzajemnimi skladi je dostopno tukaj.

Nagradna igra je že potekla.