NAGRADNA IGRA

XBOX CHALLENGE

Hvala vsem za sodelovanje!

Srečna izžrebanka, ki prejme glavno nagrado, je Anja Lazar iz Šentjurja! Čestitke! Nekaj izmed vas pa prejme konkretne pakete odličnega Pringlesa. :)

Kako je potekal finale? Oglej si v tem videu.V teh časih smo ogromno doma. Veš kaj ti lahko popestri dogajanje dogajanje? Xbox in Pringles!

Kako do krasnih nagrad?

Naše moderatorje čaka XBOX CHALLENGE! Med sabo se bodo pomerili v igranju na igralno konzolo Microsoft Xbox One X (ne pozabi, ta je tudi nagrada!).

Katera igra jih čaka, razkrijemo nekoliko kasneje. Že sedaj pa lahko glasuješ, kateri moderator bo po tvojem mnenju končni zmagovalec in tako Centrov prvak v XBOX CHALLENGE-u. 

Bo to Alen Podlesnik, Anabel, Ana Praznik ali Tim Kores Kori?

Glasuj v spodnji prijavnici in spremljaj dogajanje. Več srečnežev prejme kul pakete Pringlesa – ker kaj so gaming večeri brez tega odličnega prigrizka ...

Nekdo izmed vas pa prav zares igralno konzolo Xbox!

Naj ti malce pomagamo - odvila sta se oba polfinala. Kdo je zmagal? Preveri v videu ALEN vs. ANABEL IN ANA PRAZNIK vs. KORI. ;)

Finale pa lahko vidiš spodaj. In hitro oddaj glas, priložnost imaš do nedelje zvečer!

Pringles ti omogoča, da prigrizek med domačim dvobojem v videoigrah ni prepovedan. Ker je manj masten, ne bo slabe volje zaradi mastnih odtisov na kontrolerjih, embalaža pa omogoča, da prigrizek ni zdrobljen, ter da ga lahko zapreš in kasneje ponovno uživaš. Čeprav dvomimo, da ga bo kaj ostalo. ;)
Nagradna igra je že potekla.