NAGRADNA IGRA

Skrivnostni sledilec

Zavarovalnica Triglav je v koraku s časom, zato so svoje avtomobilsko zavarovanje razširili v AvtoMobilno – pod to namreč spadajo tudi druge oblike prevoznih sredstev kot sta na primer električni skiro in rolka.

V koraku s časom pa smo tudi na Hitradiu Center in vsebino, ki jo pripravljamo na naših digitalnih kanalih. Si v koraku s časom tudi ti? Nam že slediš na Instagramu? Če nam še ne, je zdaj skrajni čas, da nam začneš. 

Skupaj z Zavarovalnico Triglav smo namreč pripravili posebno promocijo, v okviru katere bomo iskali sledilce profila Hitradio Center na Instagramu. Takšne, ki so v koraku s časom. Kot smo mi in kot je AvtoMobilno zavarovanje Zavarovalnice Triglav.

Tvoja naloga je, da stisneš "follow" na našem Instagram profilu, potem pa pozorno poslušaš namige, ki jih dajemo v etru vsak dan. Če se prepoznaš, imaš 21 minut, da nas pokličeš na 01 290 9999. V kolikor ti uspe, je letna slovenska vinjeta za leto 2021 tvoja!

Nimaš Instagrama? Preprosto želiš malo več možnosti, da bo nagrada tvoja? Prijavi se spodaj in drži pesti. Nekaj srečnežev bomo namreč nagradili tudi z žrebom.

Mobilnost se spreminja, naj se s tem spremeni tudi vaše zavarovanje.

AvtoMobilno zavarovanje je prvo zavarovanje v Sloveniji, ki vam omogoča, da poleg avtomobila zavarujete tudi različne klasične in sodobne oblike mobilnosti, ki jih uporabljate vi in vaši družinski člani. Zavarovanje ponuja zavarovanje odgovornosti in asistence kolesarjev, uporabnikov posebnih prevoznih sredstev (rolka, skiro..) ter tudi zavarovanje rehabilitacije po nesreči v prometu in zavarovanje prtljage.

Počutite se varno, ne glede na to, katero prevozno sredstvo uporabljate. Z AvtoMobilnim zavarovanjem ste v cestnem prometu zavarovani tudi, če niste v avtomobilu. 

Nagradna igra je že potekla.