NAGRADNA IGRA

FEEL GOOD MIX

Tako, dobili smo še super zmagovalca, ki je uspel našteti vse hite v našem FEEL GOOD MIXU z 11 hiti in dobil iPhone 11!

Zmagovalec je Urban iz Medvod! Hvala vsem, ki ste se igrali z nami.

Kmalu prihaja nova super nagradna igra, poslušaj Hitradio Center ter spremljaj naš Facebook in Instagram. :)


Hvala vsem, ki ste sodelovali in z nami ugibali hite v Feel good mixu. Krasna nagrada - brezžične slušalke Apple AirPods so šle v roke srečnih nagrajencev po celi Sloveniji. Čestitke: Špela iz Velenja, Maša iz Črne na Koroškem, Ula iz Celja, Blaž z Jesenic, Petra iz Kopra, Sara iz Maribora, Špela iz Selnice ob Dravi, Mojca iz Ljutomera, Miha iz Škofljice, Nastja iz Novega mesta, Alen s Ptuja, Nace iz Škofje Loke in Andraž iz Žalca!

FEEL GOOD MIXA PA ŠE NI KONEC! Prihaja veliki finale!

Ker smo videli, da odlično poznate naše hite in da se v ugibanju hitov zelo zabavamo, prihaja miks vseh miksov - FEEL GOOD MIX z 11 hiti.

In ta FEEL GOOD MIX 11 hitov prinese Apple iPhone 11! Res je, prav vidiš!

Ne oklevaj, prijavi se v spodnji prijavnici in počakaj, da te pokličemo. Takrat pokažeš svoje poznavanje hitov in iPhone 11 je tvoj!

Čarobnost je v družini. Preizkusi magični duo - popolno ujemanje iPhona 11 s spektakularnimi slušalkami AirPods. iPhone 11 ima neverjetno zmogljiv procesor A13 Bionic, ki podpira 4k videoposnetke, čudovite portretne fotografije, igranje iger in obogateno resničnost. AirPods slušalke pa prinašajo magično izkušnjo poslušanja glasbe, uživanja v podcastih in spremljanja tvojih najljubših filmov. 

Nagradna igra je že potekla.