NAGRADNA IGRA

Samsung Canvas

Hvala vsem za sodelovanje! :)

Skupno ste izglasovali Samsung umetnino 1. 

In še nagrajenci: Galaxy Live Buds brezžične slušalke prejme Tjaša Pajk, Zabukovje, vedno priročni Power bank pa prejmeta Lea Hofstätter, Preserje in Domen Štruc, Maribor.

Čestitke!


Ob lansiranju novega modela SAMSUNG GALAXY NOTE20 in NOTE20 ULTRA 5G se je 

dogajalo! Si zasledil Samsung dogajanje v Ljubljani? Tri plakatne površine oziroma canvasi so doživeli umetniško preobrazbo.

Umetniki, Marko Gavez, Natan Esku in Rone84, so ustvarili vsak svoj wallpaper na telefonu Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G na določeni plakatni površini.

Vsi trije so izpadli res kul, zanima pa nas, kateri wallpaper je tebi najbolj všeč!

Glasuj in drži pesti – razdelili bomo namreč lepe Samsung nagrade. Tvoje so lahko Galaxy Live Buds brezžične slušalke ali vedno priročni Power bank.

Poglej nastale Samsung umetnine in svojo najljubšo izberi v spodnji prijavnici. Če želiš še dodatno sodelovati, je to mogoče tudi na naši Facebook strani ali Instagram profilu.

Ne odlašaj, glasuj in drži pesti za lepe SAMSUNG NAGRADE! Glasove zbiramo do četrtka, 10. 9., do 12:00.

Dobrodošli v Samsung svet

Samsung je pred dnevi razveselil svoje zveste uporabnike in sporočil, da je težko pričakovana serija Galaxy Note20 pametnih telefonov na voljo tudi pri pooblaščenih Samsung partnerjih v Sloveniji. Poleg superzmogljivih Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra pametnih telefonov, police prodajnih salonov sedaj osvetljujejo tudi preostale nove Galaxy naprave, ki se odlično dopolnjujejo z novo Galaxy Note serijo - Galaxy Tab S7 in S7+ tablični računalniki ter inovativne Galaxy Buds Live brezžične slušalke.

Nedavno predstavljena Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra pametna telefona nudita vse, kar uporabniki pričakujejo, želijo in ljubijo pri Note pametnih telefonih. Vključujeta namreč zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Z novim, najzmogljivejšim S Pen pisalom na svetu, lahko pišete povsem naravno, z dotikom S Pen pisala pa se bodo vaše opombe pretvorile celo v besedilo, ki ga je mogoče kopirati in prilepiti. Prav tako Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra dvigujeta igranje iger na povsem nov nivo.

Nagradna igra je že potekla.