NAGRADNA IGRA

Varno v šolo in domov

September je tu in naši malčki se vračajo nazaj v šolske klopi. Na Hitradiu Center pa bomo to jesen skupaj z Vito življenjsko poskrbeli, da bo pot v šolo in iz šole domov čim bolj varna in brez nezgod.

Za varnost naših otrok lahko najbolj poskrbimo mi sami – tako, da jih dobro poučimo o obnašanju na cesti.

Če je tvoj malček dobro pripravljen na pot v šolo in domov, pa vama lahko to prinese tudi super nagrado. Pozna barve na semaforju in njihov pomen? Ve, kam vse mora pogledati, preden prečka cesto? Ve čemu služi kresnička?

Prijavita se spodaj in počakajta na naš klic. Tvojemu otroku bomo zastavili nekaj vprašanj o varnosti v prometu in njegovi odgovori vama lahko prinesejo super nagrado – letno zavarovanje NLB Vita Nezgoda Junior. Vsi sodelujoči pa boste prejeli tudi praktične nagrade.

Ne čakajta, hitro izpolnita spodnjo prijavnico in držita pesti, da pokličemo prav vaju!

Pred našimi najmlajšimi je vznemirljivo obdobje, saj so po dolgem času spet srečali svoje sošolce in začeli s pestrimi obšolskimi dejavnostmi. A kaj, ko nesreča nikoli ne počiva. Še posebej v otroštvu ne. Mali raziskovalci so poškodbam izpostavljeni še bolj kot odrasli. S sklenitvijo nezgodnega zavarovanja NLB Vita Nezgoda Junior za svoje najmlajše poskrbite, da posledicam nezgod ne bodo sledile še finančne težave. NLB Vita Nezgoda Junior. Zavarovanje, ki ga ne potrebujete. Razen, kadar ga.

Vita življenjska. Še zmeraj zelo življenjska zavarovalnica.

Nagradna igra je že potekla.