NAGRADNA IGRA

Izpit za spanje

Dormeo Slovenija praznuje 18. rojstni dan! In mi praznujemo z njimi!

18-ka je prava prelomnica za večino od nas. Volilna pravica, večje odgovornosti in pa seveda … izpit za avto. Za 18 let Dormeo Slovenija pa smo pripravili nekaj čisto posebnega – na Hitradiu Center boš lahko opravljal izpit za spanje!

In če ga opraviš najboljše med vsemi kandidati, imamo zate novo ležišče Dormeo Ergo Comfort po izbiri, kjer boš lahko svoj opravljen izpit tudi v praksi uporabil!

Sprejmeš izziv in se boš preizkusil pri izpitu za spanje? Najprej se prijavi v spodnji prijavnici in počakaj na naš klic.

Ko te pokličemo, ti zastavimo vprašanja, ki bodo vezana na temo spanja. Odgovarjaš, dokler se ne zmotiš. Nato zabeležimo število pravilno odgovorjenih vprašanj in čas, v katerem si na ta vprašanja pravilno odgovoril.

Tako kraljuješ na vrhu lestvice, dokler drug tekmovalec ne doseže boljšega rezultata. In če ga nihče ne? Je tvoja lepa nagrada – odlično ležišče Dormeo Ergo Comfort po izbiri!

Tudi če na koncu ne boš najboljši, boš pa na vsaj eno vprašanje odgovoril pravilno, ti priznamo opravljen izpit za spanje in te tako nagradimo s klasičnim vzglavnikom Ethnic.

Ne oklevaj, izpolni prijavnico in drži pesti, da te pokličemo.

Dormeo® je strokovnjak za celovite rešitve za dom in spanec, ki z vsakim izdelkom poskrbi za popolno harmonijo spanca. Letošnje leto je za blagovno znamko zelo posebno, saj že celih 18 let ljudem pomaga do boljšega in bolj zadovoljujočega spanca. Dormeo® je postal polnoleten!

Naj bo Dormeo® rojstnodnevno praznovanje, tudi vaše praznovanje. Ob tem posebnem jubileju so pripravili prav posebne ugodnosti - prihranek do 270 € na vsa ležišča.

Postelja je več kot le podlaga, na kateri spimo – to je prostor za sprostitev in počitek. Ležišča Dormeo® ponujajo popolno ravnovesje med udobjem in podporo. Dovolj so čvrsta, da podprejo vse ključne točke vašega telesa, a hkrati dovolj mehka, da vam nudijo potrebno udobje. Vsa ležišča so preizkušena, certificirana in nagrajena s strani neodvisnih, mednarodno priznanih laboratorijev in institucij.

Praznujte z Dormeo®, privoščite si miren in zdrav spanec na Dormeo® ležišču ter vsak dan znova premagujte ovire in dosegajte svoje cilje. Preverite ponudbo ležišč – tukaj.

Dormeo®.Naspani že 18 let. 

Nagradna igra je že potekla.