NAGRADNA IGRA

V minuti do malice

Si tudi ti eden tistih, ki se mu v dnevu vse dogaja tako hitro, da včasih nimaš niti minute časa? Niti minute, da v miru spiješ kavo ali poješ malico?

Zagotovo pa se ti kdaj zgodi, da to minuto izkoristiš, da preveriš Facebook ali Instagram. Imamo prav?

Tokrat pa ti lahko to prinese super nagrado. V spodnjo prijavnico zapiši svoj Instagram profil in počakaj na naše sporočilo. Če nam odgovoriš v minuti, te skupaj z Mercatorjem razveselimo s super Minute malico.

Ker je prav, da si vsak dan vzameš vsaj minuto zase. 

Hitro izpolni spodnjo prijavnico in drži pesti, da pišemo prav tebi. Vzelo ti bo le minuto.

In ne skrbi, če ti pišemo in ti ne uspe odgovoriti v minuti, se lahko zgodi, da te kadarkoli do konca promocije ponovno kontaktiramo. Zato bodi pozoren in si vzemi minuto zase.


Če želite biti dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive, si vzemite čas za kot doma pripravljene Mercatorjeve izdelke Minute. Priročni, hranljivi in vedno na razpolago, vas bodo spremljali skozi vse dele dneva.

Bi dišečo kavico, smuti, pisane sokove, sadno ali navadno solato ter druge zelenjavne prigrizke? Pridite v Mercator po sveže pripravljeno in okusno malico. Za bolj lačne so na voljo različni sendviči; navdušili bodo tako vegetarijance kot ljubitelje mesnih prigrizkov. Z Minutami lahko potešite tudi kulinarično radovednost za glavni obrok dneva; tu so slastne jedi na žlico in druga dobro sestavljena kosila, tudi klasična Štefani pečenka s pirejem in špinačo.

Izdelki Minute že vrsto let prejemajo odličja na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra. Tam so letos prejeli kar 17 medalj. Poleg sarm, ki so bile okronane z nazivom šampion, so kar osem zlatih medalj dobili mesni izdelki. Odnesle so jih polnjene paprike, čufti v omaki ter različni namazi s polenovko, tudi z dodatki, vse od rožmarina pa do tartufov. Tu so še zlate skutina torta s sadjem, pa sirov štrukelj in sadna panna cotta v lončku.

Inštitut za nutricionistiko je med njimi prepoznal tudi Inovativna živila. Priznanja so dobili predvsem zaradi kakovostnih sestavin in zvestobe tradicionalnim postopkom izdelave. So se vaše brbončice že prebudile?

Vzemite si Minute zase. Zdaj so na voljo tudi z dostavo v Ljubljani in sicer od ponedeljka do petka. Od 27. 8. dalje pa jih bo moč naročiti tudi v Kranju. Več informacij najdeš tukaj.

Nagradna igra je že potekla.