Lea Babulč

TO JE LEA! :)

Že v otroštvu sem zelo rada pela in plesala. Na vsakem družinskem praznovanju sem hotela svojih 5 minut slave. Še vedno rada nastopam, ampak zdaj sem velika punca in znam dat priložnost tudi ostalim (čeprav ne nastopajo tako kul kot jaz).

Ponosna sem nase, ker mi uspeva biti prijazna, vesela in potrpežljiva kljub vsem vase zaverovanim idiotom, ki jih dnevno srečujem. Verjamem v orožje prijaznosti, do zdaj sem razorožila skoraj vsakogar. Skoraj.

Prvič sem šla na letalo (vsa presrana): lani v Pariz. Ker grem rada all in, sem šla seveda sama. Brez napolnjenega telefona. Hvaležna prijaznim gospodom letalske policije, ki niso znali nič angleško, da so mi posodili njihov telefon, da sem lahko poklicala prijatelja (in preprečila prodajo mojih organov).

Obožujem raziskave, ki so same sebi namen. V službi me poznajo tudi kot 'miss fun facts'. Naslovi tipa 'vsak dan je pojedel banano - poglejte, kaj se je zgodilo' me totalno prepričajo. V prostem času pa rada berem tudi Cigojeve obligacije, ker sem mami obljubila, da bom končala študij prava.

Ljubim svojo družino, moja sestra je moja najboljša prijateljica, če se morda kdaj poročim, bo Hana tudi moja priča. ('Tanja Kocman, ti si itak že bila prevečkrat priča. :/')

Ljubim pa tudi mojega Pikija. To je čivava z najbolj izvirnim imenom (če rabi kdo predloge za imena svojih otrok ali ljubljenčkov, tukaj sem) in čeprav ima raje očija kot mene, se vsak vikend v rodni kraj vrnem tudi zaradi njega.

Iskreno verjamem, da je življenje lepo. Drugače mi ne bi poti prekrižalo toliko kul ljudi, dobre hrane in dobre glasbe. <3