Tim Kores

Kori je sebe opisal tako:

Foter je vedno govoril, moraš samo umret in na potrebo št. 2. Sej ne, da je to moj življenjski moto, se pa dobro sliši in paše, sploh drugi del.

Tako delam večino stvari, ki jih ne bi smel, skušam ostajat čim bolj nenormalen kar se da, tako ostajam normalen v tem nenormalnem svetu.

Glasba mi je od nekdaj tisto, kar poganja mojo mašino. Brez tega si ne predstavljam vožnje. Rad slikam, kuham, gledam filme (Star wars forever, dokler me ne vzame!!!), adrenalinski športi so tisti, ki držijo moje duševno ravnovesje med kislinami in bazami.

Rad se pogovarjam s taksisti, rad gledam ''Epic fail compilacije'' na Youtubu, rad zezam svoje sestre, in rad imam svojo familijo, če gre npr. naključna babica težko čez cesto nimam težave, da se izpostavim in ji pomagam, če to potrebuje…

Sem fajter za živali… in Tanja me vmes, ko to pišem, sprašuje, če me lahko ona opiše… Hvala T. ampak ne hvala.

Uživam samski stan… res uživam ;) Z mano sicer stanuje moja štirinožna žena, mešanka Loli, tako da mi ni dolgčas v življenju. To je bil res strnjen ''samoopis''… za več nas poslušajte ali pa naša imena natipkajte v google in preberite vse, kar ni res :) Fajfka!