Kempinski Palace Portorož prejel prestižno nagrado Star Diamond award, Kai Behrens novi generalni direktor hotela

Akademija American Academy of Hospitality Sciences je na gala prireditvi hotelu Kempinski Palace Portorož podelila prestižno globalno nagrado za odličnost v hotelirstvu Star Diamond Award.

  • Vsebina

S tem se je portoroški hotel pridružil druščini elitnih hotelov po vsem svetu, ki jih je doletela ta čast. Nagrado je iz rok direktorja akademije Josepha Cinque-a sprejel novi generalni direktor hotela Kai Behrens.

Kai Behrens je vodenje hotelov Kempinski Palace Portorož in Kempinski Hotel Adriatic prevzel 18. marca letos. »Današnja podelitev je verjetno najlepši možen začetek nove službe, a hkrati tudi velika odgovornost. Ekipa Kempinski hotelov tako tukaj, v Portorožu, kot v Savudriji, je s trdim in zavzetim delom standarde postavila izjemno visoko. Ekipa, ki diha in živi s portoroškim hotelom je res vrhunska. In prepričan sem, da bomo vsem izzivom, ki jih tudi bodoče verjetno ne bo primanjkovalo, zagotovo kos,« je na podelitvi povedal Behrens.

Prireditev je ponudila tudi zelo pester kulturno glasbeni program s priznano slovensko umetnico na klavirju Lucienne Lončina, ki je s svojo skupino prisotne razveseljevala še dolgo v noč.

Poslušate
STUPID LOVE
LADY GAGA