​Barcaffè predstavil prvo turško kavo v kapsuli

Da bomo radijci in tudi vsi ostali, ki živimo hiter tempo življenja, uživali visoko kakovostno kavo tradicionalnega okusa.

  • Poudarjeno
  • Vsebina

Hrvaška radijska voditeljica in ambasadorka znamke Barcaffè Ivana Mišerić je bila prva, ki je poskusila turško kavo v kapsuli in se prepričala o njeni svežini, opojnemu vonju in aromatičnemu okusu. Razkrila je tudi svoj jutranji ritual, saj mora kot radijska voditeljica vstati že zelo zgodaj, turška kava pa ji da potrebno energijo, da v radijskemu etru zveni energično in razigrano.

"Težko je bilo doseči vrh, še težje pa je ohranjati položaj vodilne znamke. Zato so nujne inovacije, s katerimi smo prepoznavni na vseh naših tržiščih. Inovacije so ključne za naš razvoj, in eno izmed njih vam predstavljamo danes. Z zavedanjem, da je turška kava še vedno najbolj priljubljena na tem področju smo se odločili, da jo bomo naredili dostopno še večjemu številu naših zvestih potrošnikov in njihovemu načinu življenja«, je povedal Andrej Bele, direktor za Strateško poslovno področje kava pri Atlantic Grupi.

Okus in vonj turške kave, združene v Barcaffè D.O.T. kapsule so namenjene vsem, ki cenijo visoko kakovostno kavo in živijo hiter tempo življenja, vendar še vedno želijo uživati v tradicionalnem okusu. Ključna je torej prijetna in enostavna priprava turške kave, ki traja manj kot minuto.

"V okviru obstoječe linije Barcaffè D.O.T. kapsul za kavo smo se odločili lansirati kapsule Barcaffè turške kave, ki so združljive z največjim številom kavnih aparatov v regiji. To je prva tovrstna kapsula v Evropi, saj na našem območju v kapsuli do sedaj ni bilo mogoče piti turške kave. V tradicionalnem segmentu, kot je turška kava, ni lahko biti inovativen, toda bistvo je, da smo pripravljeni odgovoriti na izzive, ki jih prinaša dinamika trga in sodoben način življenja. Revolucija Barcaffè D.O.T. kapsul je možnost priprave prave turške kave v le nekaj trenutkih, zaznamujeta pa jo prepoznaven vonj in okus, po kateremu zjutraj zadiši cela kuhinja«, je dodala Lejla Dautović Čaić, direktorica marketinga za Strateško poslovno področje kava pri Atlantic Grupi.

Barcaffè barista bomo lahko v živo spremljali tudi v Ljubljani na Barcaffè Barista Tour, v četrtek, 27. septembra v ljubljanskem lokalu Maximarket od 9. ure dalje. Posebna gostja tokrat bo Nina Pušlar.

Poslušate
DANCING WITH A STRANGER
SAM SMITH FT. NORMANI