DRAŽBA SMUČARSKIH ČEVLJEV JAKOVA FAKA

Želiš imeti smučarske čevlje našega olimpijskega podprvaka Jakova Faka?

  • Poudarjeno
  • Novice

SMUČARSKI ČEVLJI JAKOVA FAKA BODO MLADEMU ŠPORTNIKU PLAČALI TRENINGE IN OPREMO

Na dražbi Alpininih čevljev za smučarski tek Jakova Faka, ki sta jo izvedla Hitradio Center in Zveza prijateljev mladine Slovenija, je bilo zbranih 1000 evrov. Čevlje, v katerih je tekmoval in treniral naš večkratni svetovni prvak in dobitnik olimpijskih kolajn, je kupilo podjetje Easy Life iz Maribora, izkupiček pa bo v celoti namenjen mladim športnikom iz socialno manj spodbudnih okolij.

Direktorica podjetja Eays Life Urška Petrena je ob zaključku dražbe povedala: » Že večkrat smo bili dobrodelni, ko smo izvedeli, da bo šel izkupiček za mlade športnike, pa smo se odzvali še s toliko večjim veseljem, saj naše podjetje promovira zdrav način življenja. Čevlje bomo dali v posebno vitrino.«

Na Zvezi prijateljev mladine pravijo, da jim ta sredstva pomenijo zelo veliko. » S temi sredstvi bomo enemu športniku za celo leto plačali obveznosti do kluba, kupili bomo opremo in financirali redne letne priprave. Predstavljajte si, kaj to pomeni za družino iz socialno manj spodbudnega okolja, ki bo tako za celo leto razbremenjena teh stroškov, » je povedala generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Breda Krašna, ki je še dodala, da so posebej veseli, ker bodo lahko pomagali mladostniku, ki živi za šport, je pa tudi zelo priden v šoli.


Imamo Alpinine čevlje za smučarski tek našega šampiona Jakova Faka. Bi jih imeli? Na 041 14 14 14 nam pošljite SMS z zneskom, ki ste ga pripravljeni odšteti zanje. Kdor ponudi največ, bo imel doma čevlje našega večkratnega svetovnega prvaka in dobitnika olimpijskih kolajn. 

In kar je najbolj pomembno: končni izkupiček dražbe bo v celoti namenjen Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki bo denar namenila mladim športnikom iz socialno ogroženih družin. 

Kdo ve, morda bo prav z vašo pomočjo nekdo od teh otrok že čez nekaj let naš novi šampion. SMS s predlaganim zneskom za čevlje Jakova Faka nam pošljite na 041 14 14 14. 

Hvala, ker pomagate.

Poslušate
RISE
JONAS BLUE FT. JACK JACK