Spust Božičkov poskrbel za nasmehe in iskrice v očeh

Akcija Hitradia Center "Spust Božičkov" je uspela tudi petič. Otrokom so Božički na obraze narisali nasmehe, prinesli darila, znani slovenci pa pokazali čarovniške trike in z njimi zapeli. 

  • Novice

Božički so že 5 leto zapored splezali s strehe in obiskali otroke. 8 božičnih pomočnikov iz gorske reševalne službe je tudi tokrat popestrilo dan najmlajšim, ki predbožični čas preživljajo v bolnišničnih posteljah. Navdušenje na otroških obrazih je pokazalo, da je presenečenje uspelo. Poleg obiska znanih Slovencev, kot so Nika Zorjan, BQL, Challe Salle, Nipke in Klara Jazbec, so bili najmlajši deležni tudi daril.

Veliko darilo pa je dobila Pediatrična klinika. Akcijo Hitradia Center - Spust Božičkov - je podprlo tudi podjetje Orca Energija. Direktorica Anita Kumrič je povedala, da se zavedajo, kako pomembni so zdravje, dobro počutje in udobje naših najmlajših, zato bodo z veseljem donirali del sredstev Pediatrični kliniki Ljubljana. Poslovna direktorica Biserka Marolt Meden se je zahvalila z besedami: »Lansko leto smo s pomočjo Hitradia Center in poslovnih partnerjev lahko uredili dnevno bolnišnico na oddelku, kjer se zdravijo otroci z rakom. Letos smo se odločili, da pomagamo tistim najmlajšim, novorojenčkom starim do 30 dni, ki ravno tako potrebujejo nujno preureditev prostorov, da bodo otroci bolj varni in da bodo imele mamice malo več prostora ob njih. Vsake donacije bomo zelo veseli«.

Poslušate