Z aplikacijo do lažje izbire gostilne

Gurmanom, ki se ne morejo odločiti, katero gostilno obiskati, sta odslej lahko v pomoč nova podstran na  portalu Siol.net in brezplačna mobilna aplikacija Ocene gostiln. Ta združuje pregled več kot 280 gostiln v Sloveniji in obmejnih krajih.

  • Novice

Kot so sporočili iz družbe TSmedia, pod okrilje katere sodi Siol.net, nova podstran in mobilna aplikacija ljubiteljem dobre hrane in pijače ponujata lažjo odločitev, kam po gurmanske užitke.

"Po več kot sedmih letih, odkar ekipa Siol.net nenapovedano obiskuje in ocenjuje gostilne v Sloveniji in bližnji okolici, smo vse ocene zbrali na enem mestu in tako omogočili, da z lahkoto najdete tisto gostilno, ki vam je najbližje oziroma najbolj zanimiva," so pojasnili.

Uporabniki podstrani in mobilne aplikacije lahko brskajo po ocenah glede na oddaljenost, lokacijo, oceno, tip gostilne, urejenost lokala in vinsko ponudbo.

Spletna različica je na voljo na povezavi https://gostilne.siol.net, brezplačno aplikacijo za mobilnike pa si zainteresirani lahko prenesejo s tržnic App Store ali Google Play.

Vir: STA 

Poslušate
HIGH HOPES
PANIC AT THE DISCO