V Ljubljani je zaživela Ledena fantazija

Ljubljana bo v času prazničnega konca leta bogatejša za več drsališč, ki bodo namenjena tako začetnikom kot bolj veščim drsalcem. Slednji lahko zavoje na ledeni površini že izpopolnjujejo v Tivoliju, danes   vrata v ljubljanskem parku Zvezda odpira Ledena fantazija,  čez nekaj dni pa bo ponudbo dopolnilo še drsališče ob glavni avtobusni postaji.

  • Novice

V ljubljanskem parku Zvezda se bo danes v okviru projekta Ledena fantazija odprlo drsališče. To se razteza na  več kot  2000 kvadratnih metrih,  uporablja pa ga lahko 600 drsalcev hkrati. V projekt bo vključen celovit koncept prazničnih prireditev, med njimi tudi kulinarične in glasbene prireditve.

Na sami lokaciji drsališča bo poskrbljeno za izposojo drsalk in druge opreme, na voljo bo tudi varovana garderoba in strokovna pomoč pri učenju drsanja. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, otroci do 6. leta bodo namreč lahko drsali brezplačno, na voljo pa jim bo tudi brezplačna zaščitna čelada.

Projekt Ledena fantazija uvršča Ljubljano med najatraktivnejše evropske turistične destinacije in bo popestrilo praznično vzdušje v Ljubljani. Program vključuje številne aktivnosti, kot so kulinarični užitki, tematski glasbeni večeri, dobrodelne akcije in tekmovanje "kralj in kraljica hitrosti", so še sporočili organizatorji.

Na drsališču bodo poskrbeli tudi za adrenalinske navdušence, ki se bodo lahko spustili po 10 metrov visokem ledenem toboganu. 

Vir: STA

Poslušate
FAMILIAR
LIAM PAYNE FT. J BALVIN