Dunking Devils navdušili Američane

Manj kot leto dni po snemanju viralnega oglasa z britanskim FC Arsenalom, so se Dunking Devils vrnili v London in posneli še bolj nor video, s katerim znova osvajajo splet. Tokrat so združili svojo kreativnost in akrobatske veščine za ameriško nogometno ligo NFL, ki bo to nedeljo pripeljala eno od tekem na slavni londonski stadion Wembley. Del videa je posnet tudi v Sloveniji, nad katero je bil ameriški naročnik tako navdušen, da bo še letos na naših tleh posnel tudi spletno serijo. 

  • Poudarjeno
  • Novice

Tekme lige NFL in njihov vsakoletni zaključek Superbowl so znani kot meka za vse, ki se ukvarjajo z oglaševanjem. Superbowl je namreč najbolj gledana oddaja v ZDA, cena oglasnega prostora med prenosom pa presega 5 milijonov dolarjev za pol minute. NFL se je odločil, da nad ameriškim nogometom navduši še Evropejce ter tako skupaj s partnerjema Yahoojem in Verizonom pripeljal eno od rednih tekem v London. Dvoboj med Jacksonville Jaguarsi in Baltimore Ravensi bo potekala to nedeljo, 24. septembra, na slavnem wembleyskem stadionu.

Za promocijo nedeljske tekme je NFL najel slovenske akrobate Dunking Devils in F&B Acrobatics, ki so skupaj s partnerskim portalom People Are Awesome posneli video, v katerem združijo akrobacije in ameriški nogomet. Ekipa 25 Slovencev je promocijski video snemala več kot en teden, tri dni pa so skupaj z ameriškimi predstavniki preživeli tudi na plaži prelepega Velenjskega jezera. Poleg lepot svoje domovine pa Dunking Devils v videih z veseljem pokažejo tudi slovensko vrhunsko tehnologijo. Tako so se po jezeru zapeljali z naprednimi ekološkimi vodnimi skuterji Quadrofoil - slovensko inovacijo, ki na novo postavlja standarde potovanja po vodi, saj praktično lebdi nad vodo.  

Poslušate
HAPPY NOW
ZEDD FT. ELLEY DUHE