​Milk Tiger navdušuje znane Slovence

Kaj imajo skupnega priljubljeni blogi Anina kuhinja, Mamina maza, Mami na off, Ljubki nesmisel in Z ljubeznijo, mama? Avtorji blogov in njihovi malčki so navdušeni nad novim izdelkom iz Zotta – Milk Tigrom.

  • Novice

Ana, Anja, Danijela, Jure in Nina so kot ambasadorji nove Zottove produktne skupine Milk Tiger imeli čast med prvimi preizkusiti nov in nadvse okusen mlečni desert z vanilijo in čokolado. Glavni preizkuševalci so bili sicer njihovi malčki, ki jih je Milk Tiger tako navdušil, da so staršem pustili komaj kak grižljaj, se strinja vseh pet ambasadorjev.

  

Foto: Jure Marolt                                                       Foto: Ana Kristanc Žontar

Vsi pravijo, da so pudingi izredno okusni, hkrati pa kot prednost izpostavljajo to, da so recepti primerni za otroke, saj izdelki vsebujejo kalcij in vitamine, ki prispevajo k zdravemu razvoju. Navdušujejo jih tudi porcije, ki so ravno pravšnje za majhna otroška usta, zato malčki pojedo ravno toliko, kot potrebujejo. Ker jim je pomembno uravnoteženo prehranjevanje pa ne morejo mimo dejstva, da izdelek ne vsebuje umetnih barvil, želatine in konzervansov.

Milk Tiger pride prav v vseh situacijah, za zajtrk, posladek po kosilu ali pa kot okusna malica. V Zottu pa so razmišljali tudi o zabavi, zato se na spodnjem delu kartonskega ovitka, v katerem je četvorček pudingov, skriva pobarvanka, na kateri je maskota Tim. Otroci so nad njim navdušeni, še posebej zato, ker s pomočjo aplikacije TIM za mobilne telefone, maskota Tim oživi in se lahko otroci z njim igrajo. Sprehodite ga po domačem dvorišču, ali pa dajte Tima otroku v naročje in posnemite prikupno fotografijo. Milk Tiger je resnično zdrava zabava za otroke.

Milk Tiger pa v sodelovanju s Hitradiem Center v Ljubljanskem živalskem vrtu organizira največjo družinsko zabavo – 100 družin v ZOO, na katero se še vedno lahko prijavite na TEJ povezavi.

Poslušate
FEEL IT STILL
PORTUGAL THE MAN