Želite biti del kuharske reprezentance?

Slovenska kuharska reprezentanca, ki deluje v okviru Društva kuharjev in slaščičarjev, v svoje vrste vabi pet novih obetavnih kuharskih reprezentantov, ki bodo Slovenijo zastopali na prestižnih kuharskih tekmovanjih doma in v tujini. 

  • Novice

Vsi, ki bi se želeli sodelovati v izboru za člane reprezentance, lahko svojo prijavo oddajo do 5. februarja 2017 prek spletne strani www.chefsofslovenia.si. Na podlagi poslanih prijav, življenjepisov in priloženih priporočil bodo v DKSS naredili selekcijo in opravili prvi preizkus. Tiste, ki se bodo uvrstili v naslednji krog, bodo na preizkus poklicali v začetku meseca marca. Preizkusi bodo potekali v Izobraževalnem centru DKSS v Kamniku.

In kakšne lastnosti mora imeti dober reprezentant? Predvsem mora imeti visoko raven strokovnega znanja, gnati pa ga mora želja po osebnem in strokovnem razvoju. Ker uspehi celotne reprezentance slonijo na timskem delu, morajo biti reprezentanti sposobni skupinskega dela, odlikovati pa jih morata tudi delovna disciplina in časovna prilagodljivost.

Poslušate
OK
ROBIN SCHULZ FT. JAMES BLUNT