Ena sama je legenda

Ljubljanske mlekarne bodo za blagovno znamko sladoledov Planica zopet pripravile presenečenje za vse ljubitelje tega legendarnega sladoleda. Tokrat bodo uslišale njihovo največjo željo.

  • Novice

Ljubitelji sladoleda Planica so poleg zvestobe do svoje najljubše sladoledne znamke izredno nostalgični. Na družbenih omrežjih ter drugod po spletu tako velikokrat zasledimo željo po sladoledu Planica v nostalgični kartonasti embalaži.

Da bi ponovno pokazali, da znajo prisluhniti željam potrošnikov in se z njimi zabavati, bodo proizvajalci Planice to v kartonasti embalaži pripeljali nazaj. A ker jim tehnologija ne omogoča serijske proizvodnje, bodo izdelali samo ENO ter jo ljubiteljem Planice ponudili na pravi dobrodelni spletni dražbi, ki bo potekala 29. 9. 2021 ob 18.uri na Facebook strani Planica.

Končni vsoti, ki jo bo dosegla kartonasta Planica s strani kupca, bodo Ljubljanske mlekarne dodale še 1.000 EUR in vse skupaj namenili nevladni organizaciji po izbiri novega lastnika legendarne Planice.

Planica je ena sama, saj je neponovljiv legendaren sladoled in ena sama je legenda, saj bodo izdelali samo eno in edino Planico v legendarni kartonasti embalaži. 

Poslušate
BAD HABITS
ED SHEERAN