Sberbank banka praznuje svojo 30-letnico

Banka Sberbank v mesecu juniju praznuje 30-letnico poslovanja na slovenskem trgu.

  • Novice

Le en teden pred slovesno razglasitvijo slovenske samostojnosti je bila ustanovljena Štajerska banka obrti in podjetništva d.d. Celje. Banko je leta 1993 kupila Volksbank AG in jo preimenovala v Volksbank - Ljudska banka d.d. Naslednje leto se je sedež banke preselil iz Celja v Ljubljano, čez šest let pa je banka postala del novoustanovljene skupine Volksbank International AG v okviru koncerna Volksbank AG. Od februarja 2012 je banka del velike skupine Sberbank. Vključenost v mednarodno mrežo banki omogoča zagotavljanje finančne podpore svojim strankam ne samo v Sloveniji, ampak tudi pri poslovanju v tujini.

V banki Sberbank so v promocijskem obdobju od 1. do 30. junija za stranke pripravili izjemne ugodnosti pri sklenitvi posameznih produktov.

V banki Sberbank zagotavljajo, da bodo tudi v prihodnje osredotočeni na stranke in v njihovo korist, na preseganje njihovih pričakovanj ter razvijanje sodobnih kakovostnih produktov in storitev, ki jih ločujejo od konkurence in predstavljajo njihovo prednost.

Poslušate
FADED LOVE
LEONY