​Teden čitalca na prstni odtis v salonih Pirnar v Ljubljani in Mariboru

Obiščite Teden čitalca na prstni odtis v Pirnarjevih salonih v Ljubljani in Mariboru. Od 12. do 16. aprila 2021 boste lahko podrobneje spoznali sodobni sistem preprostejšega in varnejšega odklepanja in zaklepanja vhodnih vrat, ki bo poenostavilo vaše življenje. Obenem izkoristite posebno priložnost, ki so jo za vas pripravili Pirnarjevi svetovalci.

  • Novice

Zagotovo vsi poznate situacijo, ko s polnimi rokami vrečk iščete ključe vhodnih vrat in jih seveda ne najdete. Ali pa so otroci pozabili ključe in ne morejo v hišo, medtem ko imate vi »prste v testu«. S čitalci prstnih odtisov lahko pozabite na skrbi in ohranite mirne živce. Vrata na prstni odtis združujejo varnost in popolno preprostost uporabe. Zahvaljujoč izjemni sodobni tehnologiji je prstni odtis odlično sredstvo za identifikacijo. Takega ključa ne morete izgubiti, niti pozabiti, kot se rado zgodi pri klasičnem zaklepanju. Če lahko pristni odtis odklene vaš pametni telefon – zakaj ne bi še vašega doma?

V podjetju Pirnar, vodilnem svetovnem proizvajalcu vhodnih vrat, so čitalci prstnih odtisov nepogrešljiv sestavni del celotnega vhoda. Če se odločate za novogradnjo, nakup ali celovito prenovo hiše, ne pozabite na ta pomemben detajl, ki vam bo občutno olajšal bivanje.

Zanesljiva in varna uporaba

Ključavnice na prstni odtis predstavljajo povsem varno nadomestilo tradicionalnih načinov odklepanja in zaklepanja:

  • Čitalec je lahko popolnoma skrit v vratno krilo in tako onemogoča kakršnokoli manipulacijo.
  • Z načrtovanim vnosom prstnih odtisov lahko v dom vstopajo samo vnaprej določene osebe, s čimer imate popoln nadzor, kdo prehaja skozi vrata.
  • Večina čitalcev prstnih odtisov zazna, kdaj se vhodna vrata zaprejo in se nato samodejno zaklenejo.
  • Imajo daljšo življenjsko dobo kot klasične ključavnice.

Preprosto upravljanje s čitalcem

Uporaba čitalca na prstnih odtis je enostavna. Prst položite na čitalec ali pa s prstom potegnete čezenj. V primeru poškodovanih, umazanih, suhih ali vlažnih prstov, se je pri prvih generacijah modelov modelih dogajalo, da jih čitalec ni prepoznal. Hiter razvoj tehnologije je tovrstne težave že skoraj povsem odpravil.

V zadnjih letih je povpraševanje po tovrstnih tehnologijah v strmem porastu. Zato si rezervirajte termin obiska v Pirnarjevih salonih vhodnih vrat v Ljubljani ali Mariboru od 12. do 16. aprila 2021 in v živo preizkusite delovanje najsodobnejših vrat na prstni odtis.

Poslušate
RADIO CENTER
V živo