DJ UMEK NAD LJUBLJANO POSPREMIL PRVI POJAV AURORE

UMEK je v četrtek, 1. oktobra, s techno ritmi premierno pospremil prvi pojav Aurore nad Ljubljano. Spremljali so ga gledalci iz več kot 40 držav iz celega sveta. Aurora je nova online avdio-vizualna galerija organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Za premiero nove platforme so združili moči s slovensko techno legendo DJ UMEK, ki je dodobra razgrel občinstvo, ki ga je spremljalo od doma. 

  • Novice
  • Glasbene novice

Techno legenda DJ UMEK, je nastopil na premieri Aurore, novi online avdio-vizualni galeriji. Po sončnem zahodu je na terasi InterContinental hotela, navdušil z edinstvenim DJ setom, ki ga je pripravil ekskluzivno za Auroro. Premierni dogodek na rooftop terasi InterContinental hotela je potekal v sodelovanju s Playboy Slovenija.

Aurora je nov online projekt, ki nastaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Aurora je namenjena ljubiteljem elektronske glasbe, ki si želite dostopati do glasbe in izjemnih vizualij, kjerkoli in kadarkoli. Premieren pojav Aurore je občinstvo spremljalo v živo preko spleta in se potopilo v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči.

DJ UMEKA spremljalo več tisoč ljudi iz vsega sveta

DJ UMEK je nad Ljubljano, pripravil prav poseben DJ set, s hitrimi in energičnimi techno ritmi. Spremljale so ga izjemne luči, ki so dodobra ponazorile Auroro – severni sij.

Aurora je bila premierno predvajana na več platformah. Občinstvo se je lahko od doma povezalo na Facebook, YouTube ter spletno stran, kjer so lahko brezplačno spremljali prvi dogodek. Utrinki so bili vidni tudi na več kot 10 partnerskih kanalih, Adria Media Ljubljana, Hit Radio Center, Eventim, Viberate ter glasbenih platformah v Adria regiji. V živo si je prvi pojav Aurore ogledalo več tisoč ljudi, ki so se priključili iz več kot 40 držav po vsem svetu. Prvi utrinki so bili možni tudi zaradi sponzorjev dogodka, Telemach, JBL, Športna loterija, The Athlete’s Foot, Merit, mBills, Puklavec family wines, Sens in Nocco.

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči

Organizatorji Aurore načrtujejo mesečne livestream dogodke, kjer bodo na edinstvenih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji, predstavili številne izjemne DJ-je in VJ-je. Elektronsko glasbo bodo po sončnem zahodu povezali s spektakularnimi lučmi in vedno znova nadgrajevali svojo avdio in vizualno produkcijo, za katero želijo, da se sliši in vidi po vsem svetu.

Za več informacij spremljajte auroramusic.io ali Facebook stran @auroramusic.io.

Poslušate
MIDNIGHT SKY
MILEY CYRUS