Odkrijte največkrat nagrajena ekskluzivna vhodna vrata, ki se odpirajo brez dotika

Sodobna vhodna vrata je mogoče izdelati tako, da ustrezajo vašemu prostoru, ki je mogoče bolj tradicionalnega stila, modernega ali rustikalnega videza.

  • Novice

Odkrijte največkrat nagrajena ekskluzivna vhodna vrata, ki se odpirajo brez dotika

Sodobna vhodna vrata je mogoče izdelati tako, da ustrezajo vašemu prostoru, ki je mogoče bolj tradicionalnega stila, modernega ali rustikalnega videza.

Kakovostna in dobro zasnovana vhodna vrata so bistvenega pomena za povečanje privlačnosti nepremičnine, pa tudi za splošno počutje in slog vaše hiše. Najboljša vhodna vrata so tista, ki so izdelana s skoraj poetičnim občutkom za detajle, hkrati pa nemoteno in učinkovito izpolnjujejo vse svoje funkcionalne naloge. Ne glede na to ali ste si zamislili bolj domišljijsko zasnovo ali samo iščete praktična in klasična, bodo vhodna vrata vaše hiše prvi in zadnji vtis za vsakogar, ki vstopi v vašo hišo.

Večina si želi, da so vhodna vrata popolna kombinacija trdne konstrukcije in lepe zasnove. S podjetjem Pirnar boste lahko prepričani, da bo končni rezultat vašega projekta popolno ravnovesje oblikovne dovršenosti in funkcionalnosti. Ponujajo vam najrazličnejše rešitve od klasične izvedbe, do poravnanih linij v nagrajeni kolekciji Pure, do najnovejše tehnologije z odklepanjem na prstni odtis ali prepoznavo obraza.


Obogatite vaš vhod z novimi unikatnimi vhodnimi vrati

Pri prenovi zunanjosti hiše vhodna vrata morda niso glavna prednostna naloga, vendar pa bujni vhodi omogočajo izstopajoči oblikovalski element, v katerem bodo uživali mimoidoči in obiskovalci, še preden vstopijo v dom. Privoščite si močno kombinacijo barv, vrhunske arhitekturne podrobnosti in bogato krajinsko oblikovanje. Navsezadnje je najbolj pomemben ravno prvi vtis.

Aluminijasta vhodna vrata so zaradi svoje trdnosti, trajnosti in oblikovnih zmožnosti vrhunska in luksuzna rešitev za vsak dom. Estetsko oblikovana aluminijasta vhodna vrata dopolnjujejo večino domov, sam aluminij pa dodaja sodoben in trajnostni videz. S čistimi linijami in ponekod skritimi potezali so lahko aluminijasta zunanja vrata zasnovana z ali brez zasteklitve. Z neomejeno barvno paleto in neverjetnimi varnostnimi lastnostmi si lahko zamislite, zakaj so ti sodobni luksuzni vhodi tako zaželeni.

Oblikovalska dovršenost z vhodnimi vrati Pirnar Multilevel

Vhodna vrata Ultimum Multilevelso posebnež, ki združujejo eleganco, moč in dizajn v različnih ravneh izvedbe. To so alu vhodna vrata za ljudi z okusom in ambicijami, ki se ne bojijo biti drugačni in drzni. Izjemno elegantna alu vhodna vrata bodo ustvarila prestižen vtis in občutek skrivnostnosti, so edinstvena v vsaki točki izdelave. Elegantne a razgibane površine poskrbijo za posebne oblikovalske rešitve v več ravneh, ki jih lahko dopolnimo s kombinacijo stekla ali aluminija. Predstavljajo presenečenje, ki bo vaše obiskovalce in mimoidoče prisililo, da stopijo bližje in se dotaknejo razgibane in bogate površine. Pirnar Multilevel so ročno izdelana vhodna vrata, ki navdušujejo z vsako potezo. Ponujajo vam udobno varnost, občutek zasebnosti, hkrati pa vas bodo navduševala s svojim dovršenim videzom in prihrankom toplotne energije. Primerna so za vse tiste, ki si od vhodnih vrat želite več, za vse, ki ustvarjate brez ovir in želite, da vaš vhod daje vtis prestiža in sodobne elegance.

Najnovejša tehnologija z odpiranjem na prstni odtis ali prepoznavo obraza

Vhodna vrata že dolgo niso več samo točka vstopa v vaš dom, ampak so postala že prava senzacija na področju vhodov. Prav vsaka vhodna vrata so lahko umetniško delo, ki bo pritegnilo poglede vaših obiskovalcev in vzbudilo vzdihe občudovanja. Najnovejše tehnologije nam omogočajo, da vhodna vrata prilagodimo vsem našim potrebam. Si želite pametne hiše? Pametna hiša se začne pri vhodnih vratih. Povežite jih s centralnim sistemom in upravljajte vse naprave preko vašega pametnega telefona. Tehnologije kot so na primer odklepanje na prstni odtis, nam omogočajo varnejši dostop do našega doma. Večkrat nagrajen vhod Pirnar OneTouchse ponaša z najnovejšim Pirnar čitalnikom prstnih odtisov, ki lahko shrani do 999 prstnih odtisov in omogoča vstop samo registriranim uporabnikom. Napredno uvlečno in izvlečno potezalo se bo prikazalo samo lastniku, ko bo prepoznalo njegov prstni odtis. Ko bomo vrata zaprli, se bo potezalo ponovno skrilo in poravnalo z luksuznimi in sodobno oblikovanimi vhodnimi vrati, ki so lahko iz aluminija ali dokončana z luksuznim črnim steklom.

Vam to ni dovolj? Predstavljamo vam najnaprednejšo vhodno steno Theatrica. To niso navadna vhodna vrata, ampak so prava senzacija na področju vhodov. Pirnar Theatrica deluje na napredni tehnologiji prepoznave obraznih potez, ki nam omogoča popolnoma personaliziran dostop do nepremičnine. Napredna vhodna stena bo prepoznala osebe, ki so shranjene v sistemu in se bo kot drsna vrata elegantno odprla in skrila za zid ali obsvetlobo. Na voljo je v najrazličnejših materialih, kot so na primer aluminij, steklo in kamen.

Odpeljite se do Pirnar salona, ki ga najdete v Ljubljani in Mariboru. Tu vas bodo pričakali izkušeni svetovalci, ki vam bodo olajšali izbiro vaših popolnih vhodnih vrat.

Poslušate
HEAD & HEART
JOEL CORRY FT. MNEK