ODDOLGOČASI POLETJE s Peugeot 208 in Hitradiem Center - DOŽIVETJE 8

Vsak teden novo doživetje s Peugeot 208: koroška regija.

  • Vsebina

Za osmo in tudi zadnje doživetje z novim Peugeot 208 se odpravimo na koroško.

Dan začnemo že zelo ekstra z doživetjem pod površjem! Odpravimo se v podzemlje Pece. Tu nam nudijo različne možnosti za nedolgočasno doživetje rudnika. Lahko se vanj podamo s pravim rudarskim vlakom, lahko se odločimo za raziskovanje s kolesom – z vodnikom in svetilko lahko prekolesarimo več kot pet kilometrov edinstvene podzemne poti iz ene doline v drugo ali pa se odločimo za doživetje s kajaki – z vodnikom se odpravimo po manjši podzemni reki do jezerc skoraj 700m pod površjem zemlje, kjer se nadaljuje čarobna vožnja. Sami lahko raziskujemo podzemni labirint in zalite rove.

Polni novih vtisov nadaljujemo pot na še eno novo dogodivščino - druženje z alpakami na Alpacas Hill. Predstavljaj si piknik z razgledom na neokrnjeno koroško pokrajino, kjer vas spremljajo simpatične alpake. Top!

Če takšno druženje ni po našem okusu, je v okolici veliko možnosti za hribolazenje in uživanje v naravi - obiščemo lahko tudi spečega Kralja Matjaža.

Prenočišče si privoščimo v Slovenj Gradcu, v butičnem hotelu Hiša Ančka in se pustimo razvajati.

Naslednji dan nas čaka super dogajanje v vodnem parku Radlje ob Dravi. Osvežitev ponuja naravno plavalno jezero, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Zaplavamo med lokvanji, skočimo s pomola ali pa se predamo sončnim žarkom na zeleni plaži. Pa še po toboganu se lahko spustimo – primeren za vse, mlade in mlade po srcu.

Tako smo v odlični družbi Peugeot 208 ponovno doživeli nekaj drugačnega in nedolgočasnega! 

Poslušate
RADIO CENTER
V živo