ODDOLGOČASI POLETJE s Peugeot 208 in Hitradiem Center - DOŽIVETJE 7

Vsak teden novo doživetje s Peugeot 208: posavska regija.

  • Vsebina

Za sedmo doživetje s Peugeot 208 s podamo do Sevnice, natančneje do hriba Lisca. Parkiramo in se odpravimo na mini pohod do vrha Lisce, kjer nas čaka krasen razgled. Tam je tudi klopca ljubezni, katero lahko izkoristimo za super Instagram trenutek. V bližini lahko še naprej uživamo v razgledu in tudi v kosilu – gremo do Tončkovega doma.

Si za jadralno padalstvo? To daje najbolj pristen občutek letenja. Lisca je prav tako super izhodišče za prav to aktivnost. Če le vreme dopušča in če smo za nekaj novega, nedolgočasnega in drugačnega, je to prava zadeva za ta izlet.

Našo doživetje nadaljujemo do Sevnice. Tam se nam odpre prekrasen pogled na grad, katerega začetki segajo v 13. stoletje, prav tako uživamo v krasnem razgledu z gradu.

Pot nadaljujemo do nečesa drugačnega - naravne toplice Klevevž. To je namreč naravni vrelec, iz katerega prihaja voda s stalno temperaturo 24,8 stopinje Celzija. Vrelec so domačini ogradili, da je nastal srednje velik bazen. V bazenu se temperatura vode giblje od 20 do 22 stopinj Celzija. V bližini so brzice, kopanje in parkiranje pa sta brezplačna. Odlično!

Dan zaključimo z nočitvijo na krasni lokaciji: Tri lučke. Tam najdemo največjo prešo v Evropi, odlično hrano, » infinity pool«, lep razgled – perfektno za konec dneva.

Naslednji dan nas čaka chillanje v Beach bar Tochka, da bomo domov prišli res spočiti. Kopamo se v Krki, sončimo ob njej, okrepčamo pa v Beach bar Tochka. Krasen ambient za chillanje, koktejli, pice, burgerji, naravni sokovi – skratka sproščeno vzdušje za odličen nedolgočasen vikend s Peugeot 208!

Poslušate
FADED LOVE
LEONY