Čudovite ideje za vhodna vrata

Prvi vtisi štejejo, vaša vhodna vrata pa so za to ključnega pomena. Od sprejema gostov do predstavitve vašega osebnega sloga lahko nekaj previdnih dotikov spremeni vse.

  • Novice

Prvi vtisi štejejo, vaša vhodna vrata pa so za to ključnega pomena. Od sprejema gostov do predstavitve vašega osebnega sloga lahko nekaj previdnih dotikov spremeni vse. Ne glede na to, ali popravljate obstoječa vrata, želite osvežiti svoj vhod z novimi vratni ali preurejate celotno verando, bodo te ideje vhodnih vrat omogočile edinstven videz in vaše osebno zadovoljstvo.

Sveže morske vibracije

Stena prebeljena v bele barve in vrata bledo peščene barve bodo ustvarila pomirjujoč vhod, ki pričara pridih obale. Modra preproga, dodatki luči in leseni stolček bodo ustvarili eleganten a sproščen občutek plaže. Veliko rastlinja v pocinkanih loncih bo zaključilo videz in pričaralo navdih narave.

Preobrazba z oblogami

Obloga iz lesa je videti elegantno in sodobno, ko je obarvana v odtenkih sive. Videz povzdignite s simetrično stensko razsvetljavo in preprostim železnim venčkom. Nič ne premaga visečih košar za dodatek barve, še posebej, če se ujemajo s cvetnimi listi. Ta romantičen dodatek pričara muhast zaključek idiličnega podeželskega doma.

Igriva privlačnost krivulje

Vhodna vrata ne smejo imeti samo pravih kotov. Da bi omilili zunanjost doma, razmislite o obokani verandi in vhodnimi vrati s krožnimi dodatki. Ta zaobljena oblika deluje tako z dvojnimi kot enojnimi vrati in doda pridih elegantne nostalgije. Če boste pozorni na podrobnosti, bodo vaša vhodna vrata izstopala od vseh ostalih na ulici. Nabiralnik iz litega železa izgleda simpatično in bo popoln spremljevalni kos klasičnim ali podeželskim vratom.

Venci, hišne številke in predpražniki

Če želite močno izraziti barvo vaših vrat, uporabite kontraste. Živo rumena vhodna vrata bodo ostro izstopale iz na črno prebarvanega oboka. Kontrast lahko omilite s sezonskim cvetjem in lončnicami. Bodite najboljši prijatelj poštarja in opremite vaš vhod s hišno številko, ki je ne more zgrešiti. Elegantna enobarvna veranda izgleda sofisticirano in urejeno, veliko grafično oštevilčenje pa doda krepko slogovno značilnost.

Predpražnik ali preproga bodo preprečila vnos blatnih odtisov v vaš hodnik in dodala nekaj osebnosti vhodu. Trpežni in trdi materiali, kot sta kovina ali guma bolje delujejo pri zunanjih stopnicah za toplo dobrodošlico. Lahko si celo omislite predpražnik s skrivnim predalčkom za skrivanje ključev.

Sledite tematiki

Način dekoracije vhodnih vrat ima velik vpliv na končni videz. Simetrične napeljave, kot so razsvetljava verande in lončki sivke, bodo ustvarile urejen in eleganten videz. Za brezčasen zaključek ne morete zgrešiti z lesnim dekorjem, vitraž pa bo ustvaril unikatno svetlobo in dodal arhitekturno zanimanje.

Za hodnik, ki se ponaša z naravno svetlobo, je smiselno, da uporabite zastekljena ali delno zastekljena vhodna vrata. Če vas skrbi zasebnost, vam ni treba uporabiti prozornega stekla, lahko se odločite za vzorčaste, peskane, barvne ali tonirane modele. Če želite zagotoviti, da vrata ostanejo varna, je priporočljivo namestiti kaljeno steklo.

Eksperimentirajte z edinstveno osvetlitvijo

Simpatične luči ni treba razkazovati samo v božičnem času. Zunanje svetilke bodo dodale prijeten sijaj vašim vhodnim vratom, ko pade noč. Odločite se za različice, ki so oblikovane tako, da vzdržijo vremenske razmere, medtem ko bodo modeli na sončno energijo poskrbeli, da se ne boste zapletali z grdimi žicami ali baterijami. Luči za verande služijo tako praktičnemu kot tudi estetskemu namenu. Modeli, ki se aktivirajo z gibanjem, vam lahko pomagajo pri usmerjanju poti, ko se vračate domov po noči, pa tudi odvračajo morebitne vsiljivce. Z različnimi dizajni lahko ustvarijo tudi vzdušje in pomagajo uokviriti vaš vhod.

Ustvarite si svoj vhod

Dobro zasnovana vhodna vrata bodo videti dobro tako iz notranjosti vašega doma kot tudi od zunaj. Zunanja barva naj vas ne ovira - lahko se odločite za popolnoma drugačen odtenek za notranjost, ki ustreza estetiki vašega hodnika. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri izbiri vhodnih vrat, je, kakšen slog bo v skladu s preostalo hišo. Poskusite izbrati simpatičen dizajn, ki je videti, kot da spada v prostor.

Za osvežujoč vhod pobarvajte vhodna vrata in verando s kontrastno mešanico bele in zelene barve. Prebarvajte vrata, polkna in pregrade z botaničnim odtenkom in poživite vhod z lončnicami. Uravnajte celoten videz s svetlimi belimi stenami in temnim lesenim podom, da ogrejete prostor.

Pozvonite spremembam

Zvonec na vratih je nujni dodatek, vendar to še ne pomeni, da mora biti vsakdanji. Razmišljajte zunaj okvirja. Lahko se odločite za eleganten in sodoben video zvonec za dodatno varnost, medeninasto tipko za klasičen videz ali celo stenski zvonec v turkizni barvi, ki bo zagotovo nasmejal vaše obiskovalce.

Dvokrilna vrata - ali si drznete?

Dvokrilna vhodna vrata bodo vhodu vašega doma pričarala kraljevski občutek. Za lažje odpiranje se ena vrata občasno odprejo, druga pa se uporabljajo vsakodnevno. Ta širok dizajn ni samo estetsko prijeten - če lahko odprete obe krili, lahko z lahkoto prevažate večje predmete, kot so postelje in zofe.

Aluminijasta ali lesena vhodna vrata

Aluminijasta vhodna vrata vam ponujajo varnost in neskončne možnosti oblikovanja medtem ko vam lesena vhodna vrata nudijo pogled v naravo in omogočajo vnos topline in domačnosti v vaš dom. Zakaj pa ne bi izbrali kombinacije obeh materialov? Iz notranjosti si lahko pričarate toplino lesa, medtem ko bo aluminijasta zunanjost poskrbela za zaščito vaših vhodnih vrat pred zunanjimi vplivi.

Vstopite v Pirnarjev svet, kjer so vam na voljo naši zvesti svetovalci. Skupaj z vami bomo ustvarili popoln vhod za vaš dom in s tem pričarali nasmeh na obraz vam in vašim obiskovalcem.

Poslušate
LEVELS
AVICII