ODDOLGOČASI POLETJE s Peugeot 208 in Hitradiem Center - DOŽIVETJE 1

Vsak teden novo doživete s Peugeot 208 - podravska regija

  • Vsebina

Na prvo doživetje se odpravimo v podravsko regijo, natančneje v Slovenske gorice. Doživetje nas ponese nazaj k »staremu« načinu življenja s pridihom modernega, med pristne ljudi in slovensko kulinariko.

Pot pričnemo v Oljarni Kocbek na degustaciji bučnega olja - da brbončice pripravimo na pristne slovenske dobrote. 

Sledi sprehod okoli bližnjega Blaguškega jezera, kjer najdemo nekaj miru in sprostitve. Ob jezeru se ustavimo se na snacku v prvem slovenskem pizza food trucku – Pizza Fabrika, ki se nahaja ob jezeru. Razvili so svoj stil pic, ki ohranjajo tradicijo in dodajajo tudi prleško noto. 

Pohitimo proti glavni točki našega izleta, kjer bomo doživeli zadeve, ki jih še definitivno nismo.

Čaka nas paket doživetij na domačiji Firbas: voden ogled vseh kotičkov domačije, kurjenje ognja za poživitev in relaksacijo v čebru, sveže pripravljeno večerjo s tremi hodi iz domačih sestavin in nočitev na seniku nad hlevom.

Po prijetni noči nas čaka jutranje krmljenje domačih živali in Firbas zajtrk – same domače dobrote.

Dan nadaljujemo z raziskovanje okolice - s Peugeot 208 po prekrasni pokrajini. Ob zaviti cesti nas čakajo polja in griči. 

Podamo do krajinskega parka Negova, ki je zavarovan kot krajinski park že od leta 1967. Po sprehodu obiščemo še grad Negova in se vrnemo na domačijo Firbas.

Tam se še nekoliko sproščamo na terasi in v sadovnjaku viljamovk. Proti večeru se polni novih doživetij odpravimo nazaj proti domu.

Poslušate
SUPALONELY
BENEE FT. GUS DAPPERTON