Okužen tudi najbolj seksi moški na svetu

Tudi znani britanski igralec Idris Elba je okužen s koronavirusom, je sporočil v videoposnetku, ki ga je objavil na Twitterju. "Ostanite doma in bodite pragmatični," je ob tem pozval igralec in dodal: "Brez panike".

  • Novice

Elba je v ponedeljek zvečer sporočil, da se je testiral, test pa je bil pozitiven. "Počutim se dobro. Zaenkrat nimam simptomov in sem bil v izolaciji, odkar sem izvedel, da sem bil izpostavljen virusu," je zapisal.

Da je bil v stiku z nekom, ki je okužen s koronavirusom, je Elba ugotovil v petek. Vse odtlej je bil v samoizolaciji.

Elba je v videoposnetku opozoril, da je stvar resna. "Zdaj je čas za razmislek o družbeni osamitvi, za umivanje rok. Zunaj so ljudje, ki nimajo simptomov, a širijo virus," je opozoril.

"Čeprav živimo v razdeljenem svetu, je zdaj čas za solidarnost, za razmišljanje. Veliko ljudi je bilo prizadetih, veliko jih je izgubilo svoje ljubljene," je dejal Elba. "To je resnično (...), vendar ostanite pozitivni in paničarite," je še dodal Elba.

Med njegovimi okuženimi igralskimi kolegi je tudi Tom Hanks, ki je novico, da sta z ženo Rito okužena s koronavirusom, sporočil prejšnji teden. Glede na sporočilo, ki ga je objavil v nedeljo, se počuti dobro, danes pa so ju odpustili iz bolnišnice.

Vir; STA 

Poslušate
COOL
JONAS BROTHERS