Messi: Zdaj je čas za odgovorno ravnanje

Podobno kot njegov tekmec na nogometnih zelenicah Portugalec Cristiano Ronaldo je tudi argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi preko socialnih omrežij pozval ljudi, naj v času krize zaradi koronavirusa ravnajo odgovorno. Messi je na Instagramu pozval navijače, naj sledijo navodilom pristojnih služb za preprečevanje širjenja okužb.

  • Novice

"Zdravje mora biti vedno na prvem mestu," je na svojem profilu, ki ima več kot 144 milijonov sledilcev, zapisal 32-letni nogometaš Barcelone. Kot pravi, gre trenutno za izredno situacijo, "zato moramo slediti navodilom zdravstvenih organizacij in drugih služb. Le tako se z virusom lahko učinkovito spopademo."

Messi dodaja, da je v tem trenutku čas za odgovorno ravnanje. Ljudi je pozval, naj ostanejo doma. "To je tudi najboljša priložnost, da uživate čas s svojimi najdražjimi," je še napisal ter zapis podkrepil s skupno fotografijo s sinovoma.

Messi ob grem ne skriva, da je tudi zanj in za njegovo družino trenutno obdobje težko. "Skrbi nas, kaj se bo zgodilo. Želimo si pomagati tistim, ki jim je najtežje," še dodaja nogometaš, ki pravi, da pošilja moč vsem ljudem, posebej tistim, ki delajo v bolnišnicah.

Ronaldo je navijače že v petek pozval naj ostanejo doma in sledijo ukrepom za zajezitev koronavirusa.

Vir:STA

Poslušate
LATER BITCHES
THE PRINCE KARMA