Princ Harry že pri soprogi in sinu v Kanadi

Princ Harry je v ponedeljek prispel v Kanado, kjer se je pridružil soprogi Meghan in sinu Archieju. Po poročanju britanskih medijev je Harry v Vancouver prispel z letom letalske družbe British Airways z londonskega Heathrowa.

  • Novice

Pred Harryjevim prihodom so vojvodinjo sussekško opazili med sprehodom z Archiejem in psoma v soseski, v kateri bivajo. V javnosti se je pojavila že minuli teden, ko je obiskala zavetišče za ženske in organizacijo za podporo deklicam.

Mladi par v Kanadi obrača nov list v življenju po odločitvi o umiku od kraljeve družine. Po poročanju medijev želita kupiti hišo ob obali v Vancouvru ali pa v Torontu, kjer je Meghan preživela več let, ko je igrala v seriji Nepremagljivi dvojec.

Harry, ki ostaja šesti v vrsti za britanski prestol, se je pred odhodom v Kanado udeležil britansko-afriškega investicijskega vrha v Londonu, kjer se je srečal s predsednikoma Malavija in Mozambika ter maroškim premierjem.

Imel je tudi 20-minutno neuradno zasebno srečanje z britanskim premierjem Borisom Johnsonom, ki je gostil dogodek, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Harry pa se ni udeležil večerje za gostujoče afriške voditelje v Buckinghamski palači, po poročanju tabloida Daily Mail zato, da ne bi zasenčil svojega brata princa Williama, ki je gostil dogodek.

Vir: STA 

Poslušate
HIGHER LOVE
KYGO FT. WHITNEY HOUSTON