Slovensko podjetje s svojim prestižnim produktom osvaja najpomembnejše nagrade v svetu!

Slovensko družinsko podjetje Pirnar, ki je svetovni javnosti dobro poznano kot proizvajalec najbolj inovativnih prestižnih vrat na svetu, je s svojim najnovejšim izdelkom v pol leta popolnoma pokosilo konkurenco in osvojilo vse najpomembnejše mednarodne nagrade na področju dizajna in inovacij.

  • Novice

Že leta vodilni v svetu inovacij

Odločnost, drznost in brezkompromisnost najbolje opišejo filozofijo podjetja Pirnar, ki je že leta vodilno v svoji panogi, zahvaljujoč številnim inovacijam, ki so jih trdno zasidrale na prvo mesto med proizvajalci prestižnih vhodov, kjer ostajajo absolutno brez konkurence v inovativnosti, napredku in bogatosti ponudbe.

Najboljši so zato, ker si upajo biti prvi. Prvi na svetu so razvili sistem za samodejno uvlečno in izvlečno potezalo, ki se aktivira z dotikom. Prvi so zasnovali vhodna vrata z osupljivo večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prvi so oblikovali popolnoma raven vhod, kjer so čisto vsi elementi v isti ravnini. Prvi so zagnali serijsko proizvodnjo aluminijastih vhodnih vrat nadstandardnih dimenzij. In prvi so rešili težavo najboljše toplotne izolativnosti pri aluminijastih vratih.

Njihovi neskončna kreativnost, domiselnost in izjemen smisel za tehnološke rešitve pa ne pomenijo napredka zgolj v ponudbi njihovih izdelkov, temveč so zaslužni za to, da so v prihodnost popeljali celotno industrijo proizvodnje vhodnih vrat. Pirnar uvaja inovacije, preostali mu sledijo.

Prvi na svetu razvili samodejna, brezdotična, masivna vhodna vrata za prestižne domove

V zasledovanju absolutne popolnosti oblike in maksimalne enostavnosti uporabe so v letu 2018 pri Pirnarju razvili najsodobnejša vhodna vrata na svetu. Prva popolnoma samodejna, brezdotična, masivna vhodna stena Theatrica je povzročila prelom s pettisočletno zgodovino uporabe vhodnih vrat. Način vstopanja in izstopanja, odklepanja in zaklepanja, celoten koncept vhodnih vrat, kot smo ga poznali vse od začetka uporabe, s Theatrico postane nekaj povsem novega, sodobnejšega, enostavnejšega. Theatrica ne potrebuje ključavnice, nobenega potezala, celo tečajev ne. Theatrica se odpre s pogledom, popolnoma samodejno, brez dotika.


Pametna vhodna vrata, ki se odprejo samo s pogledom!

Theatrica so torej prva brezdotična vhodna vrata na svetu, ki delujejo na podlagi najnaprednejšega sistema za prepoznavo obraza. Sistem analizira več kot 30.000 točk na vašem obrazu in vas na podlagi prednaloženih podatkov prepozna kot lastnika. Na daleč Theatrica sploh ni videti kot vhod, temveč kot stena. Tako kot vse izdelke izpod rok Pirnarjevih izjemnih rokodelskih mojstrov, jih odlikuje brezhibna izdelava v poljubni površinski izdelavi – v lesu, kamnu, steklu ali aluminiju.

Prejemniki prestižne nagrade German Innovation Award

Drzna ideja in vrhunska izvedba je Pirnarju znova prinesla najprestižnejše nagrade v svetu dizajna in inovacij. Štirim nagradam German Design Award in nagradi Red Dot Award se je tako nazadnje pridružila še prestižna nagrada German Innovation Award, ki jo strokovna komisija te ugledne institucije podeljuje samo najbolj prelomnim inovacijam z najvišjo uporabno vrednostjo za končne uporabnike. In prepričani smo, da to ni zadnja nagrada, ki jo bo ta osupljiva inovacija podjetja Pirnar osvojila.

Zavidanja vrednim dosežkom navkljub, pa podjetje Pirnar nikakor ne počiva na lovorikah, saj to ni v njihovi naravi. Prepričani smo, da že snujejo svojo naslednjo, največjo inovacijo, ki nas bo osupnila v prihodnosti.

www.pirnar.si

Poslušate
CIRCLES
POST MALONE