Dan mladosti

Petek 24. maj in sobota, 25. maj 2019 @Dvorana Qcenter Ptuj

  • Novice

Vetrnica predstavlja DAN MLADOSTI 2019 na katerem bodo v dveh večerih nastopili Prljavo Kazalište, Leteći odred, Ivan Volarić Zak in Ines Erbus, oba večera z začetkom ob 21.00 uri!

V petek nas bosta v dvorani v Qcentru Ptuj zabavali rokovski skupini Prljavo Kazalište in Leteći Odred.

Prljavo Kazalište je rokovski band, ki je bil v Zagrebu osnovan e daljnega leta 1977, seveda je zasedba sedaj dodobra spremenjena. Prljavci, ki so v svoji zgodovini izdali vrsto rokovskih uspešnic bodo tudi tokrat na Dnevu mladosti predstavili svoje največje hite, kot so Ne zovi mama doktora, Kise jesenje, Mi pijemo, Ruza Hrvatska, Previše suza u mom pivo in mnoge druge.

Leteći odred je osiješka rokovska skupina, ki je začela delovati leta 1991. Skupina je do sedaj izdala že osem albumov in je prisotna na številnih koncertih in festivalih. Skupino je osnoval Denis Dumančić, ki je velik uspeh skupini zagotovil z avtorskimi skladbami Sanjao sem moju Ružico, Ja sam mali Mate, Od Prevlake do Dunav, Hej lutkice, Daj mi sebe in mnoge druge

Sobotno dogajanje bosta na odru popestrila hrvaški lomilec ženskih src Ivan Volarić Zak in slovenska Ines Erbus.

Ivan Zak se je začel z glasbo ukvarjati že zelo zgodaj, ko je pri 6 letih začel igrati kitaro, svojo prvo skupino je ustanovil že pri 14 letih. Devetintrideset letni Zagrebčan bo v najstarejšem slovenskem mestu zagotovo predstavil številne svoje hite, med drugim Nuačila si me, Tko mi te krade, Duguješ mi ljeto, Zbogom pameti in mnoge druge.

Ines Erubs, petindvajset letna Ljubljančanka, ki je iz hita v hit bolj popularna bo s svojo energijo zabavala Ptujčane v soboto, ko bo na odru zagotovo zapela popularne hite kot so Kad cura časti, Malo se popilo, Ti i ja, Moje oči plave.

PRODAJA VSTOPNIC

Petek, 24. maja: predprodaja 12 EUR (4+1 gratis)

Sobota, 25. maja: predprodaja 10 EUR (4+1 gratis)

TETA FRIDA Ptuj, Bar Ranca Ptuj

EVENTIM

VSTOP NA PRIREDITVENI PROSTOR BO OMOGOČEN OSEBAM STAREJŠIM OD 16 LET, MLAJŠIM PA LE V SPREMVSTVU STARŠEV!

DOGODEK BO V PRIREDITVENOI DVORANI V Qcenter Ptuj! 

Poslušate
ROSES (IMANBEK REMIX)
SAINT JHN