NAGRADNA IGRA

OSVOJI SVOJ CILJ Z NOVO KBM

Zdaj je super čas, da si zastavimo nove cilje ali da uresničimo tiste že zastavljene.

In mi ti skupaj z Novo KBM pomagamo, da te cilje osvojiš.

V nekaj sekundah je lahko tvojih 500 EUR!

To bo dovolj za manjše cilje, za večje pa je zate na voljo Kredit Naprej, s katerim si v nekaj minutah zagotoviš do 30.000 EUR.

Kar je odlično za osvojitev novih ciljev - kaj praviš na novo opremo za stanovanje? Ali pa si želiš nov avto? Mogoče bi prav prišel nov računalnik? Ali pa je čas za novo smučarsko opremo?

Vse to ti lahko omogoči Kredit Naprej, za začetno vzpodbudo pa je lahko tvojih 500 EUR! Kako do njih? Preprosto. 

Prijavi se v spodnji prijavnici in zapiši, kateri cilj bi osvojil s Kreditom Naprej. Mi te pokličemo in ti damo preprosto nalogo - zastavimo vprašanje, ki je povezano s tvojim ciljem in če ti uspe pravilno odgovoriti v roku 5 sekund, je tvojih 500 EUR!

Za lažji začetek in dodatno vzpodbudo pri osvojitvi tvojih ciljev.

Ne oklevaj, v nekaj sekundah si zagotovi 500 EUR – prijavi se spodaj. ;)

Vsak od nas ima večje in manjše cilje, ki bi jih rad osvojil. Toda za nekatere potrebujemo več denarja, kot za druge - tvoj prvi avto, nova oprema za stanovanje, računalnik za delo ali nove smuči …

Osvoji svoj cilj hitro in preprosto s Kreditom Naprej in si zagotovi do 30.000 EUR v nekaj minutah. Brez stroškov odobritve in do konca leta 2021. Ugodna ponudba velja za stranke vseh bank. Kredit lahko skleneš na več kot 900 bančnih točkah po vsej Sloveniji, tudi na pošti. Kot stranka Nove KBM pa lahko kredit skleneš tudi prek telefona ali v spletni banki Bank@Net. Preveri več o kreditu in naredi informativni izračun tukaj.

Nagradna igra je že potekla.