NAGRADNA IGRA

Borotalco Challenge

Se ti kdaj zgodi, da se znajdeš v situaciji, ko odpove še najbolj zanesljiv dezodorant? Dezodoranti Borotalco Active delujejo tudi takrat.

Ne verjameš? Na Hitradiu Center bomo to trditev preverili - tako, da bomo našo Anabel postavili v situacije, ko reeees potrebuje zaščito pred potenjem.

Stoja na rokah? Pohod na bližnji hrib? Zmenek s sanjskim moškim? Pomagaj nam pri zbiranju izzivov za Anabel tako, da jih zapišeš v spodnjo prijavnico. V petek, 15. oktobra, bo Alen izmed predlaganih izbral nekaj izzivov, ki jih bo Anabel v ponedeljek, 18. oktobra, dejansko tudi izvedla. Nekaj srečnežev pa bomo tudi nagradili z Borotalco paketom.

Ji bo uspelo opraviti vse izzive? Bo Borotalco Active prestal preizkušnjo? Spremljaj Hitradio Center, da izveš.


Se kdaj znajdete v situaciji, ko se vam zdi, da vas je dezodorant pustil na cedilu prav takrat, ko ga najbolj potrebujete? Z dezodoranti Borotalco Active je to preteklost! S svojo inovativno tehnologijo Odor-Converter™ vsebujejo posebne mikrokapsule, ki se aktivirajo ob potenju in gibanju ter postopno oddajajo dišavo v tistih trenutkih, ko to najbolj potrebujete. Vaši nepogrešljivi sopotniki tudi v najbolj aktivnih dneh vam zagotavljajo neprestano svežino. Ne vsebujejo alkohola in so dermatološko testirani, zato delujejo nežno, a učinkovito kar 48 ur. Na voljo so v treh različicah – z vonjem cedre in limete, morske soli in vonjem mandarine in nerolija.

Z dezodorantom Borotalco Active boste vedno pripravljeni!