NAGRADNA IGRA

Hitradio Center VIP CLASS

Na Hitradiu Center imamo razred VIP SOŠOLCEV. V njem so slovenski zvezdniki – pevci, športniki, vplivneži, igralci. Vsako jutro bomo v FEEL GOOD JUTRU odkrivali, katera dva VIP-ovca sedita skupaj v klopi.

Naša profesorica Anabel, ki edina ve, kateri VIP-ovci so v njenem razredu, vam bo pomagala z različnimi namigi. Kdor ugane oba znana Slovenca iz našega VIP CLASS-a, dobi 100 evrov.

Ugibaš lahko tako, da pokličeš 041 996 996. Prijaviš pa se lahko tudi na spodnji prijavnici.

ERUDIO izobraževalni center ponuja (skoraj) vse! Vaš uspeh je naš uspeh!

Namreč dobro se zavedamo, da uspeh za vsakega pomeni nekaj drugega. Za nekoga diplomo, za drugega finančno napredovanje, spet za tretjega premostitev osebnih ovir in dokaz, da ste sposobni, da zmorete.

Uspeh vas, prebuditev vaših potencialov, pridobitev znanja in pridobitev javno veljavnih spričeval in diplom so za nas ključnega pomena. To je vaš uspeh, a nič manj naš.

Veseli smo za vsakega dijaka, študenta, slušatelja, ki uspe. Uspe mu priti do konca zastavljene poti, najsi bo to jezikovni tečaj, magisterij, diploma ali pridobitev poklica, ki si ga je od vedno želel.

Kaj ponuja ERUDIO izobraževalni center?

Želite postati frizer, trgovec, ekonomski tehnik, elektrotehnik, morda dokončati maturo, ali opraviti prekvalifikacijo za pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok?

Morda postanete inženir strojništva, mehatronike, informatike, ali pa raje logističnega inženirstva ali medijske produkcije?

Vam je bližje delo z ljudmi? Za vas imamo program organizator socialne mreže, kozmetiko, velnes, gostinstvo in turizem in v zadnjem času zelo "in" visokošolski program trajnostni turizem.

Krona naših izobraževalnih programov pa je magisterij iz podjetništva in mednarodnega poslovanja.

Pester izbor strokovnih in praktično ter uporabno naravnanih programov, prijazen in strokoven pristop, 28-letna tradicija, vrhunsko razvit ERUDIO online študij so samo nekatere od naših odlik.

Spoznajte nas, spoznajte naše študente, dijake, zaposlene, predavatelje, da boste še bolj prepričani, da ste izbrali pravega partnerja pri izobraževanju.

Obiščite nas, veseli vas bomo!

Nagradna igra je že potekla.