NAGRADNA IGRA

Doživi Koroško!

Tudi letos poleti se nas bo dosti podalo na izlete in daljše potepe po Sloveniji. 

Ste za nepozabne poletne počitnice na Koroškem? Doživite najlepše spomine v prelepi zeleni naravi koroških hribov in gora ... s kolesom ali peš ... Zdaj je čas za destinacijo Koroška. Več na www.koroska.si.

Nekoga bomo obdarili z edinstvenim doživetjem - kolesarjenjem za 2 osebi v podzemlju Pece. Več o nagradi lahko prebereš tukaj.

Nekomu pa bomo podarili spust po eni najdaljših izmed jeklenic v Evropi - Olimpline Črna na Koroškem. Več informacij o spustu te čaka tukaj

Kako do nagrade? Izpolni spodnjo prijavnico, odgovori na nagradno vprašanje in drži pesti. Pohiti, žrebamo v petek, 9. julija.

Koroška. Pustite se presenetiti.

Spoznajte slikovito pokrajino mogočnih gozdov in naravnih presežkov na območju UNESCO Geoparka Karavanke, zelenega Pohorja in doline reke Drave. Doživite adrenalin na kolesu ali peš – z najlepšimi razgledi z gora ali globoko v podzemlju Pece. Začutite svobodo gorskih vrhov in radosti na zasneženih planjavah. Prepustite se sproščenemu klepetu z domačini ob koroških dobrotah in raziskujte zapuščino preteklosti. Pristna in neodkrita. To je Koroška – polna presenečenj.

Nagradna igra je že potekla.