NAGRADNA IGRA

VRTNARSKI TRIKI Z ANO PRAZNIK

Kaj praviš na domačo solato? Mogoče domače jagode? Ali pa domačo baziliko?

Super je pridelati svoje dobrote (sploh v teh časih).

Če imaš vrt ali pa tudi samo balkon, lahko poskrbiš, da boš imel svoje pridelke! In to pridelke najboljše kakovosti. Za to poskrbijo sadike Cornus.

Cornus prinaša preverjeno slovensko kakovost iz osrčja Prlekije že 30 let!

In naša Ana Praznik se je odločila, da preizkusi nekaj zanimivih vrtnarskih trikov s pomočjo sadik Cornus. Takšni triki pridejo prav vsem in še zabavni so.

Želiš izvedeti več? Klikni TUKAJ - čaka te tretjii video z Ano. In ne samo to! Sodeluješ lahko tudi v nagradni igri za sadike Cornus po tvoji izbiri za celo leto oziroma lepe pakete sadik Cornus.

Kako?

Klikni na našo Facebook stran, si oglej video in sodeluj v nagradni igri z odgovorom v komentar pod objavo.

Priložnosti (in s tem tudi Do It Yourself trike z Ano Praznik) boš imel kar štiri.

Pri vsakem bomo izžrebali več srečnežev, ki prejmejo LEP PAKET SADIK CORNUS. Izmed vseh, ki boste sodelovali pod katerim koli videom, pa bo nekdo od vas preskrbljen S SADIKAMI CORNUS KAR ZA CELO LETO!

Ne oklevaj, sodeluj (in povabi še frende). Da boste lahko tekmovali, kdo ima lepši pridelek. :)


ZGODBA DRUŽINSKE VRTNARIJE CORNUS

Smo družinski proizvodni obrat, kjer vzgajamo sadike zelenjadnic, začimbnic in jagod. Že vrsto let slovimo kot vodilni v dejavnosti vzgoje in pridelave sadik.

Naši rastlinjaki se raztezajo v osrčju Prlekije, v Logarevcih pri Ljutomeru, na dveh hektarjih površin. Skupno pridelamo okoli 15 milijonov sadik letno, ki jih prodajajo v več kot 200 trgovinah v Sloveniji. Naše sadike niso gensko spremenjene, so brez virusov, bolezni in vrhunske kakovosti. Sadike so prilagojene našim klimatskim razmeram in testirane v Sloveniji. 

ZAKAJ IZBRATI SADIKE CORNUS?

– Vse naše sadike so vzgojene v Sloveniji, v osrčju Prlekije, kar pomeni, da so prilagojene našim klimatskim razmeram in testirane v Sloveniji.

– Sadike rastejo v zelo kvalitetnem rastnem substratu, ki jim omogoča optimalno rast in razvoj korenin. Vse so skrbno pregledane in predane v prodajo takrat, ko so v najboljši razvojni fazi za sajenje.

– Naše sadike so vzgojene po standardih slovenske zakonodaje, ki so zelo strogi glede uporabe fitofarmacevtskih sredstev.

– Z nakupom naših sadik podpirate domače slovensko gospodarstvo in slovenske družine.

– Slovenske sadike manj obremenjujejo okolje, saj je pot do kupca krajša, kot pri sadikah, ki pridejo iz tujine. Transport iz tujine je dolgotrajen proces, ki lahko škoduje sadiki.

Slovenska kakovost iz osrčja Prlekije – že 30 let!

Nagradna igra je že potekla.