NAGRADNA IGRA

Bodi smart in nagradi te Mastercard

Že poznaš debetno kartico Mastercard?

Postaja namreč vse bolj priljubljeno plačilno sredstvo številnih Slovencev. Za malenkosti, ki naredijo vsak dan neprecenljiv. :)

Tako sta debetno kartico Mastercard preizkusila tudi naša moderatorja jutranjega šova Alen Podlesnik in Anabel. Kaj vse se je dogajalo? Bodi pozoren, kmalu na naši Facebook strani.

Mastercard pa vas tudi nagrajuje! 

Si želiš 500 EUR, ki jih lahko zapraviš za karkoli? Ali pa 300 EUR? Se mogoče tudi 200 EUR sliši odlično?

Nagrada je lahko prav tvoja! Naloga ni pretežka. Izpolni podatke v spodnji prijavnici in odgovori na nagradno vprašanje. 

In ne pozabi, debetna kartica Mastercard ti lahko ponudi neprecenljivo izkušnjo – če nisi prepričan, za kaj vse ti pride prav, skoči tudi na njihovo spletno stran.

Kaj praviš – bi se rad spoznal z vsemi prednostmi debetne kartice Mastercard in si priigral eno od teh nagrad?

  • 500 EUR 
  • 300 EUR 
  • 200 EUR 

:) Kimaš? Ne oklevaj, izpolni spodnjo prijavnico in drži pesti.


Debetna kartica Mastercard zagotavlja enostaven in varen dostop do tekočega računa povsod, kjer se nahajate. Z debetno kartico Mastercard imate zagotovljeno plačevanje tako v Sloveniji, kot tudi na več kot 50 milijonih plačilnih mestih po vsem svetu. Z njo lahko plačujete v restavracijah, hotelih in pri spletnih trgovcih, sredstva pa so vedno takoj odšteta s tekočega računa. Kartica vam omogoča tudi dvig gotovine na bankomatih doma in v tujini, plačevanje mesečnih računov in še mnogo, mnogo več.

Nagradna igra je že potekla.