NAGRADNA IGRA

Izloči zgago

Na Hitradiu Center te vedno čakajo najboljši hiti, se strinjaš?

Te dni pa na naši playlisti vlada prava zmeda. Tam so se znašli tudi nekateri hiti, ki so malo drugačni od teh, ki jih na Hitradiu Center ponavadi slišiš.

Kdo dela zgago na naši playlisti? Če pravilno ugotoviš, te skupaj z družbo Marifarm d.o.o. lepo nagradimo.

Prijavi se spodaj in počakaj na naš klic. Ko te pokličemo, ti bomo zavrteli miks hitov, med katerimi bo tudi eden, ki tja ne spada. In tvoja naloga? Izloči zgago in nagrada bo tvoja.

Ne odlašaj, prijavi se zdaj in nam pomagaj izločiti zgago.

NeoBianacid je inovativni izdelek na osnovi rastlinskih molekularnih kompleksov in mineralov, ki ščiti in pomirja sluznico želodca in požiralnika ter hitro deluje proti zgagi, bolečini in občutku kisline, ki so značilni simptomi razdražene in vnete sluznice.

Neobianacid deluje hitro in učinkovito ter je primeren za opravljanje težav povezanih z želodčno kislino, kot so zgaga, gastroezofagealni refluks in gastritis. Uporablja samostojno in v kombinaciji z zaviralci protonske črpalke in antagonisti H2 receptorjev. Učinkovit tudi v primeru prebavnih motenj ter v vseh razmerah, ki lahko povzročijo draženje sluznice, kot so uživanje nesteroidnih protivnetnih zdravil, uživanje zdravil proti bolečinam, v obdobjih psihofizičnih obremenitev in zaradi neustreznega prehranjevalnega in življenjskega sloga.

Lahko se uporablja tudi pri otrocih od 6 leta starosti naprej, ter med nosečnostjo in dojenjem.

Izdelek je medicinski pripomoček pripomoček razreda IIa. Pred uporabo natančno preberite opozorila in navodila za uporabo.

Nagradna igra je že potekla.