NAGRADNA IGRA

ADVENTNI KORIDAR powered by Piazz

Tu je december, ko smo še dodatno hvaležni za vse bližnje in jim to izkažemo tudi s pomočjo darila. Že veš, kaj boš podaril svojim dragim za božič? Se spomniš, na kaj so namigovali skozi leto? Ali si se letos odločil, da bi bilo odlično obdariti tudi sebe?

Ker so zaradi razmer v 2020 spletni nakupi bolj priročni in varni, prihaja ADVENTNI KORIDAR powered by Piazz!

Vsak dan do božiča bo naš Kori izbral en artikel iz ponudbe top spletnega nakupovalnega placa Piazz! In ta artikel je lahko tvoj - samo izpolni spodnjo prijavnico in počakaj na naš klic.

Ne odlašaj, hitro se prijavi, da se bomo skupaj šli Adventni Koridar!

PIAZZ predstavlja stičišče med kupci in trgovci. Je okno v svet, ki se prilagaja željam in potrebam kupcev. PIAZZ je spletno tržišče, kjer lahko najdete več, kot ste pričakovali, in kamor se boste znova in znova vračali. Zagotavlja vam varne in enostavne spletne nakupe. V široki in vedno rastoči ponudbi izdelkov različnih ponudnikov iz Slovenije in Evrope, pa boste zagotovo našli nekaj zase. Spletna stran je privlačna in pregledna, prilagojena pa je tudi prikazu na mobilnih napravah. Spremljajte aktualno ponudbo izdelkov, ki jo za vas ves čas dopolnjujemo.

Nagradna igra je že potekla.