NAGRADNA IGRA

ŠTARTAJ KVIZ

ŠTARTAJ SLOVENIJA je krasen projekt, ki daje mladim slovenskim podjetnikom priložnost za poslovni zagon.

Za projekt, ki ga že peto leto podpira SPAR, si najverjetneje že slišal. Morda slediš dogajanju na družbenih omrežjih, ali pa si spremljal oddaje, preizkusil kak izdelek (oziroma izdelke naravnost obožuješ).

Lahko se strinjamo, da so izdelki in storitve res zanimivi in da smo veseli, da lahko podpremo lokalne ideje in svežo slovensko podjetniško energijo.

Tako se skupaj igramo ŠTARTAJ KVIZ, ki ti lahko prinese krasne ŠTARTAJ SLOVENIJA nagrade.

Kako poteka?

Najprej se prijavi v spodnji prijavnici. Mi nato vsak delavnik nekoga izmed prijavljenih izžrebamo in pokličemo. In se igramo Štartaj kviz.

Zastavimo ti 3 vprašanja, ki so povezana s Štartaj Slovenija (ne skrbi, vprašanja ne bodo pretežka in bodo zanimiva). Vsak pravilni odgovor je vreden 10 EUR, če na vsa tri odgovoriš pravilno pa je 40 EUR za nakup izdelkov Štartaj Slovenija.

Kul, a ni?

Ne oklevaj, izpolni spodnjo prijavnico in se slišimo.

P.S.: Sledi pa tudi Facebook strani Hitradio Center – mogoče te tudi tam čaka nagradna igra, kjer lahko osvojiš 40 EUR za nakup izdelkov Štartaj Slovenija!

Spar Slovenija v okviru Štartaj Slovenija že pet let podpira sveže ideje slovenskih podjetnikov, jim pomaga na poti in predstavlja njihove nove izdelke. Najdete jih v vseh trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar.

Podpri slovensko podjetništvo z nakupom inovativnih izdelkov lokalnih ponudnikov. Sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse. Štartaj Slovenija.

Pa še to – če razvijaš super podjetniško idejo in bi z njo rad prepričal Slovence, se prijavi za sodelovanje v naslednji sezoni Štartaj Slovenija. Klik TUKAJ!

Nagradna igra je že potekla.