NAGRADNA IGRA

V šolo s papirnicami Office&More

Pričetek šole se bliža! Ali je vaš otrok že opremljen z delovnimi zvezki in učbeniki, mogoče novo šolsko torbo, peresnico ali drugimi šolskimi potrebščinami?

Na Hitradiu Center se bomo nazaj v šolo odpravili s papirnicami Office&More, ki so za vse šolarje pripravile prav posebno nagradno igro.

Do konca avgusta bodo namreč nekaj srečnežem povrnili nakup za šolske potrebščine!

Kako do super nagrade? 

Poslušaj Hitradio Center – vsak delovni dan bomo razkrili lokacijo določene poslovalnice Office&More. Izmed vseh, ki boste tisti dan v tej poslovalnici opravili nakup šolskih potrebščin, bomo izžrebali nekoga, ki dobi povrnjen nakup!

Naslednji dan pa nas čaka že nova poslovalnica širom Slovenije.

Torej – poslušaj, nakupi šolske potrebščine v določeni poslovalnici Office&More in drži pesti. Na izi. ;)


Ne pozabi pa tudi na vse akcije, ki jih imajo zate pripravljene v Office&More. Čakajo te popusti šolskih potrebščin do 60%, pri njih lahko seveda naročite tudi delovne zvezke in učbenike.

Na voljo so priljubljene kolekcije Luka Donić, Superstar, Skulvajb.

Da si vsak šolar res lahko najde torbo, ki mu ustreza in se z njo dobro počuti, pa imajo v Office&More na voljo preko 1500 modelov šolskih torb in nahrbtnikov ter potrebščin za vsak žep!

Svojega šolarja lahko še dodatno razveselite z najbolj bogato izbiro Jolly programa, kot npa primer s personaliziranimi barvicami z imeni, da jih v šoli ne zamenjajo s sošolci (na barvicah je vgravirano ime).

Ob obisku trgovine pa ni treba skrbeti, če ste naokoli s svojim kosmatincem – kužki so v trgovinah Office&More kot tudi Bags&More dobrodošli!

Nagradna igra je že potekla.