NAGRADNA IGRA

Najboljše poletje s Hitradiem Center in MOL Slovenija

Na Hitradiu Center se imamo najboljše. Z najboljšimi hiti in najboljšimi poslušalci drugače sploh ni mogoče. :)

Najboljše pa je beseda, ki bi jo uporabili tudi ob opisovanju goriv MOL EVO. In ker vemo, da tudi ti za svoj avto želiš le najboljše, ti na Centru te dni podarjamo 20 eur za točenje goriv MOL EVO z INOVATIVNO EVOTECH FORMULO, ki bodo podaljšala življenjsko dobo tvojemu jeklenemu konjičku.

Ob točenju goriv MOL EVO z INOVATIVNO EVOTECH FORMULO nad 20 litrov na kateremkoli bencinskem servisu MOL Slovenija pa se poteguješ tudi za vozilo Mini Cooper!

Kako do nagrade? Možnosti sta dve.

  • Vsak dan smo zate pripravili 20 minut neprekinjene najboljše glasbe. Če nam v tem času pošlješ SMS na številko 041 14 14 14, boš v žrebu za nagrado.
  • Prav tako pa boš v žrebu za nagrado, če našemu Koriju odgovoriš na vprašanje, ki ga vsak dan zastavi na InstaStories.

Ne odlašaj – hitro vklopi radio ali pa skoči na naš Instagram in super nagrada je lahko tvoja!

V Skupini MOL se nikoli ne ustavimo. Z več desetletji izkušenj nenehno izboljšujemo naša EVO goriva in premagujemo današnje ter prihodnje izzive. Naša znamka goriva ta pristop že odraža v svojem imenu EVO, ki pomeni EVOLUCIJO. 

Vsa goriva MOL EVO učinkovito čistijo motorje vaših vozil in jih ohranjajo čiste. Še več, goriva MOL EVO vsebujejo posebne molekule razvite posebej za goriva MOL EVO, ki jih imenujemo inteligentna MOL EVOTECH formula.

Z MOL EVOTECH formulo zadenite avtomobil MINI Cooper in ostale privlačne nagradne!

V nagradni igri preprosto sodelujete s točenjem vsaj 20 litrov goriva MOL EVO, kjer je prisotna inteligentna MOL EVOTECH formula. Ob veliki nagradi pa se lahko potegujete tudi za preostali nagradni sklad, ki zajema 50 x 500 dodatnih točk zvestobe, 20 x 100 € za nego vašega vozila ter 30 x bon za točenje goriva v vrednosti 50 €.

Nagradna igra je že potekla.