NAGRADNA IGRA

ODPELJI E-SKIRO

Če gre naša mobilnost v korak s časom, naj gre z njo tudi naše zavarovanje. Avtomobilsko zavarovanje so pri Zavarovalnici Triglav razširili v AvtoMobilno. Tako so nam omogočili, da z njim zavarujemo različne oblike mobilnosti, ki jih uporabljamo mi in naši družinski člani (skiro, električni skiro, rolka, električno kolo in druga sodobna prevozna sredstva).

Sodobna prevozna sredstva so super in nam olajšajo in polepšajo določene vidike življenja, vsekakor pa ne smemo zanemariti varnosti.

Pri Zavarovalnici Triglav so prav tako poskrbeli, da lahko tudi na teh sredstvih zavarujete sebe, svoje imetje kot tudi tretje osebe in njihovo premoženje v prometu.

Naši moderatorji Ana Praznik, Anabel in Tim Kores - Kori bodo v naslednjih tednih živeli moderno življenje. Vsak od njih bo v uporabo dobil eno od teh sodobnih prevoznih sredstev, preizkusil življenje z njim in tudi različne vidike AvtoMobilnega zavarovanja. Dogajanje pa bodo seveda delli z nami na Instagramu Hitradia Center.

Že sedaj pa imaš prav ti priložnost, da prejmeš ELEKTRIČNI SKIRO! Kaj meniš, si za? Zavarovalnica Triglav namreč podarja super nagrade – kvalitetne čelade Bolle čakajo na 20 srečnežev, enega od vas pa bo razveselil električni skiro Xiaomi!

Ne oklevaj, izpolni spodnjo prijavnico, odgovori na nagradno vprašanje in drži pesti, da bo električni skiro prav tvoj!

In ne pozabi – da s sodobnimi prevoznimi sredstvi brziš naokoli mirno, je tu zate AvtoMobilno zavarovanje Zavarovalnice Triglav.

Nagradna igra je že potekla.