NAGRADNA IGRA

Kaj smo vrgli na žar?

Poletje je nazaj in nazaj so tudi pikniki ... ki so še boljši z žar dobrotami Lidl Slovenija! :)

Kaj pa so to poletje vrgli na žar naši moderatorji?

Pozorno spremljaj naš Instagram, kjer bomo vsak četrtek objavili zamegljen ASMR video priprave enega izdelka iz Lidlove žar ponudbe. Če ugotoviš, za kateri izdelek gre, bo z malo sreče tvoj nakup v trgovinah Lidl Slovenija.

Da ugibanje ne bo pretežko, pa ti bodo naši moderatorji malo pomagali. Kako? Spremljaj storyje in boš videl. :)


Legendi žara, Darko Klemen in Miha Brajnik, bosta z različnimi gosti iz cele Slovenije ponovno poskrbela za slastne piknike. Pridružilli so je jima zmagovalci velike nagradne igre za gasilce iz prejšnje sezone in številni drugi pomembni gosti. Žarili bodo hamburgerje, tuje specialitete po domače, premium steake, morske ribe ter druge za prste obliznit dobre jedi. Manjkalo ne bo niti zabavnih aktivacij na družabnih omrežjih in številnih nagradnih iger.

Darko te dni že streže z uporabnimi nasveti za pripravo izvrstnih žar jedi, Miha pa s kakšno pekočo šalo na žaru za šalo obrne kar Darka. O domači, sveži in kakovostni Lidlovi ponudbi izdelkov za piknik poročata vsako epizodo, kjer v iskrivem žarovskem vzdušju vedno znova predstavita drug recept.

Lidl Slovenija z nadaljevanjem kampanje Žar legende nadgrajuje svojo zgodbo, s katero neposredno nagovarja kupce ter jih spodbuja, da si ustvarijo izvrstne kulinarične trenutke kar doma. Vseskozi jim želi ponuditi preprosto več: več časa z enostavnim nakupom, več kakovosti in svežine z nizkimi cenami, obenem pa vse za popoln piknik. 

Nagradna igra je že potekla.