NAGRADNA IGRA

Center in Wolt častita kosilo za cel teden

Že poznaš Wolt?

Wolt je mobilna in spletna aplikacija, ki uporabnike navdušuje z dostavo izvrstnih jedi, živil, pijač, pekovskih izdelkov in slaščic iz tvojih priljubljenih restavracij na dom. Wolt je že uveljavljen v Ljubljani, zdaj pa je prišel tudi v Maribor.

In tako smo za vse vas – stare in nove uporabnike, skupaj z Woltom pripravili TRI TEDNE KRASNIH NAGRAD!

Bi imel 5 EUR popusta pri naročilu preko Wolta? Tukaj je promo koda CENTER za 5 EUR popusta za vsakogar, ki prvič naroča preko Wolta – ali v Ljubljani ali v Mariboru.

To pa še ni vse! Kdo ne bi bil vesel brezplačne malice, večerje, kosila ali zajtrka? In to v vrednosti kar 100 EUR? Kaj pa, če ti še vse to dostavijo na dom? Odlični obroki brez kuhanja in pomivanja iz tvojih priljubljenih restavracij.

Na Hitradiu Center smo v sodelovanju z Woltom zate pripravili zanimivo nagradno igro. Čaka te odlična priložnost, da se razvajaš z okusno hrano iz svojih priljubljenih restavracij, ki jo dostavi Wolt!

In kako sodeluješ? Naroči preko Wolta, uživaj v hrani, ki pride k tebi, in drži pesti – žrebanje bo namreč vsak teden! Tako mogoče prav ti prejmeš bon v vrednosti 100 EUR za naročila hrane v sistemu Wolt

Bon lahko izkoristiš v roku enega tedna – tako se lahko ves teden odlično prehranjuješ samo preko Wolta ali pa povabiš na obisk prijatelje in jim “skuhaš“ odlično pojedino. :)

Torej, še enkrat – pri naročilu hrane iz tvoje priljubljene restavracije preko Wolta uporabi kodo CENTER - če naročaš prvič, te čaka 5 EUR popusta!

Z naročilom hrane preko Wolta pa si tudi v igri za kosilo za cel teden (v vrednosti 100 EUR!), ki ti ga častita Wolt in Hitradio Center. 

In dober tek! :)

Nagradna igra je že potekla.