NAGRADNA IGRA

Reciklirani triki z Mercatorjem in Hitradiem Center

Morja in oceane imamo vsi radi, se strinjaš? In prav zato se na Hitradiu Center skupaj z Mercatorjem zavzemamo za to, da bi jih ohranili.

Naši moderatorji so zate pripravili nekaj uporabnih trikov, kako lahko recikliraš plastiko, ki je več ne potrebuješ. Te si lahko ogledaš na naši Facebook strani in na našem Instagramu.

Hkrati pa ne pozabi sodelovati v nagradni igri na Facebooku. Čakajo te lepe Mercator nagrade.

Kolekcija Veseli valovi za prijatelje morja

Plastični odpadki so se spremenili v privlačne izdelke Veseli valovi. Nogavice iz predelanih ribiških mrež ter recikliranih materialov in organskega bombaža najdete v različnih barvah in z živahnimi motivi v tej ekskluzivni Mercatorjevi. Za izdelavo takih nogavic se prihrani veliko surove nafte, zmanjšajo se tudi emisije CO2, zato lahko z nogavicami Veseli valovi prispevate k manjšemu ogljičnemu odtisu.

Tudi kopalne brisače iz recikliranih materialov

Ribiške mreže, PET plastenke in drugi plastični odpadki se tako spremenijo v visokokakovostne preje, iz katerih nastanejo tudi barvite kopalne brisače in simpatične zapestnice Veseli valovi. Prispevajte k dobremu zgledu za čistejše morje in izberite kolekcijo Veseli valovi.

Otroke pa bodo v izbranih trgovinah Mercator razveselile tudi plišaste igrače, glavice iz globin: Hugo, Rozi in Živa.

V času od 11.6. do razdelitve vseh nalepk pa boste za vsakih 10 EUR nakupa in za nakup izdelkov z oznako Moje znamke ali z oznako Veseli valovi v Mercatorju prejeli paket s 4 nalepkami in 1 želvico ali paket s 3 nalepkami, 1 tatujem in 1 želvico. Z zbiranjem želvic lahko pridobite tudi popust na izdelke Veseli valovi! Zberite 5 želvic, izrežite kupon z zbranimi želvicami in ga ob nakupu zamenjate za izdelek Veseli valovi po akcijski ceni. Kartonček za zbiranje želvic je v albumu.

Več informacij o aktivnosti Veseli valovi na https://www.mercator.si/projekti/veseli-valovi/.

Nagradna igra je že potekla.