NAGRADNA IGRA

Aktiven zajtrk za pisarne

Življenje se počasi vrača nazaj v stare tirnice, vračamo se na delovna mesta in v družbo sodelavcev. Zagotovo pa še vedno drži, da k uspešnem delovnem dnevu pomembno prispeva kakovosten zajtrk.

Ker želimo skupaj z izdelki Zlato polje omogočiti, da bo vrnitev v službo prijetna in polna sveže energije za nove delovne zmage, kolektivom, pisarnam podarjamo košaro jutranjih dobrot. Katera skupina sodelavcev pa ne bi bila vesela kvalitetnega zajtrka?

Zato ne oklevaj – prijavi svoj kolektiv v spodnji prijavnici in drži pesti. V naslednjih dveh tednih bomo na terenu - mogoče obiščemo prav vaš kolektiv in vas presenetimo s košarami izdelkov Sport müsli in Sport kaše Zlato polje!

Zlato polje. Aktiven zajtrk za aktivne.

Našim aktivnim zajtrkom za aktivne so skupne vrhunske sestavine, odličen okus in hitra priprava. V liniji mueslijev Sport müsli Zlato polje boste našli izdelke, ki so slajeni z medom in vsebujejo visoko vsebnost prehranske vlaknine. Razvajajte se z novimi okusi jabolčna pita, lešnik-kokos, jagodičevje ali super s chia in konopljinimi semeni ali posezite po dobro poznanih okusih čokolada, sadni brez dodanega sladkorja in polnozrnati z medom. Tako hitro, kot dodate mleko ali jogurt mueslijem, pripravite tudi kaše z ovsenimi kosmiči. Vse štiri okuse izvrstnih kašic - Sport kaša kokos in datlji, Sport kaša buča in borovnica, Kaša s proteini bela čokolada, brusnica in pistacija ter Kaša s proteini čokolada in čili - le zmešate z vodo in pripravljene so za uživanje. Kakovostne mešanice kosmičev in kaš, ki zagotavljajo obilo energije za uspešen dan. Pa dober tek!

Nagradna igra je že potekla.